Haberler

Türkiye'nin Konuştuğu 8 Yaşındaki Beren Nafi: Bayrağı İçimden Geldiği İçin Bir Sürü Öptüm (2)

Beren NAFİ'Yİ VALİ TUNA İLE BÜYÜKERŞEN DE TEBRİK ETTİ Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerine asılı Türk bayrağını defalarca öpen Beren Nafi Alsan'ı Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen de ayrı ayrı tebrik etti.

Beren NAFİ'Yİ VALİ TUNA İLE BÜYÜKERŞEN DE TEBRİK ETTİ

Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerine asılı Türk bayrağını defalarca öpen Beren Nafi Alsan'ı Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen de ayrı ayrı tebrik etti. Tuna ile Büyükerşen, Beren Nafi'ye Türk bayrağı ve çeşitli hediyeler verdi.

Vali Güngör Azim Tuna, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ile birlikte Mahmudiye İlçesi'ne giderek Atatürk İlkokulu bahçesinde Beren Nafi Alsan ikizi Ceren Nur ve ağabeyi Eren Alsan'la görüştü. Beren Nafi'yi tebrik eden Tuna, 3 kardeşe çeşitli hediyeler verdi. Tuna ayrıca öpüp anlına koyduğu Türk Bayrağı'nı Beren Nafiye vererek şöyle konuştu:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Bu vesileyle sadece kamu kuruluşları değil, özel işyerleri ve vatandaşlarımız da her tarafı Türk Bayraklarıyla donattı. Yine esnafımızın bir tanesi dükkanının kapısına bayrak astı ve çocuğumuz da oradan geçerken tabi ki bayrağımızı öptü ve alnına götürdü. Bu belki bizim açımızdan gayet normal karşılanabilecek bir hadise. Bayrağımız bizim için her şey. İstiklalimizin sembolü. Ecdadımızdan bize miras kalan, bizim ülke olarak birliğimizin, bütünlüğümüzün simgesi. Olmazsa olmazımız ve vazgeçilmezimizdir. Bizler bunun farkındayız ama bu yaştaki bir çocuğun, ilkokul 3'üncü sınıfta okuyan 8 yaşındaki biz çocuğumuzun bu idrake, bu şuura sahip olması, gönlündeki bu sevgi, bunu bu şekilde bu yaşta almış olması bizim için önemli olan budur. Bunun için öğretmenlerine ve tabi ki anne-babasına çok teşekkür etmemiz lazım. Yani bu yaşta bu çocuğumuzda duygu ve düşünce varsa demek ki ailesinden ve okulundan, öğretmenlerinden bunu almış demektir. O bir hareket çok şeyi anlattı. Bütün Türkiye'ye, bütün Türk milletine çok şey anlatan güzel bir hareketi yaptı."

Vali Güngör Azim Tuna, Beren Nafi Asan'ın sınıf öğretmeni Mevla Çavdar'a da başarı belgesi verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de kendini makamında ziyaret eden Beren Nafi Asan, ikizi Ceren Nur, ağabeyi Eren, annesi Şerife ve babası Raşit Alsan'ı tebrik etti. Büyükerşen, Beren Nafi'nin örnek bir davranış sergilediğini ifade etti. Yılmaz Büyükerşen, Alsan kardeşlere çeşitli hediyelerin yanısıra birer de Türk bayrağı verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Mahmudiye Eskişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali canMobil-ANDROID:

Seni Yaradan ALLAH 'a şükürler olsun. Ailene ve seni okutan öğretmenine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title