Haberler

Türkiye'nin En İyisi Seferihisar Belediyesi

Güncelleme:

eTR ödülleriyle ile devlette örnek uygulamalara dikkat çekilmesi, yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimlerin desteklenip özendirilmesi ve bu yöndeki uygulamaların yaygınlaşması hedeflendiği eTurkiye'de yılın bilişim sahibi kamu kuruluşları belirlendi.

TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen "12. eTürkiye (eTR) Ödülleri" toplantısına TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Esin Güral Argat, TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ile çok sayıda davetli katıldı. 6 kategoride yarışan ve finale kalan 20 kamu ve kurum jürinin oylamasıyla birincileri belli oldu.

Yapılan oylama sonucu Artvin Belediyesi'ni finalde geçen Seferihisar Belediyesi, SeferiKart Projesiyle Türkiye'nin en başarılı belediyesi seçildi. Birincilik ödülünü Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Esin Güral Argat ve TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın ellerinden aldı.

Türkiye birinciliği sonrasında konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; "Çok mutluyum. Türkiye'nin en prestijli bilişim ödülünü aldık. TBMM'de Tusiad ve Türkiye Bilişim Vakfı ortaklığıyla yapılan yarışmada en iyi belediye seçilmek büyük bir gurur. SeferiKart projemizi sosyal yardımın ihtiyaç sahiplerini incitmeden yardımın yapılması temeliyle başlattık. Ardından ilçede eğitim gören öğrencilerimizin kırtasiye yardımlarını SeferiKart'larla ulaştırdık. SeferiKart'ın felsefesi insanları mağdur etmeden, kartlarına yüklediğimiz para puanlarla ihtiyaçlarını anlaşmalı işyerlerinden alması üzerine kurulu. Ayrıca Seferihisarlılar SeferiKart'ı artık bir kimlik kartı gibi de kullanabiliyor. Projede emeği geçen belediye çalışanı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, ödülü tüm Seferihisarlılara armağan ediyorum. Her zaman daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

eTurkiye 2015 ödüllerinde İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü, Şahinbey Belediyesi, IETT işletmeleri Genel Müdürlüğü ödüle layık görüldü.

SEFERİKART

SeferiKart tüm Seferihisarlı vatandaşların kimlik kartı olarak kullanabileceği gibi çeşitli ayrıcalık ve indirim fırsatları da yaratıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk gereği sahip çıkılması gereken ihtiyaç sahibi vatandaşlar, bu kartla gerçekten ihtiyaç duydukları mal ve hizmete ulaşabiliyor.

ihtiyaç sahibi vatandaşların ve ilçe genelindeki 5-11. sınıf arası tüm öğrencilerin kartına yüklenen para puanlar, kırtasiye, kasap, market gibi anlaşmalı esnaflarda kredi kartı gibi limiti dahilinde harcanabiliyor. Böylece hem esnafı kazanıyor hem vatandaşlar ihtiyaçlarına kolayca ulaşabiliyor.

Yine SeferiKart'la ilçedeki bilgi ekranlarında kartı okutularak sicil bilgilerine erişebiliyor, e-belediye işlemleri ve tüm ödemelerini gerçekleştirebiliyor, ilgili birim görevlisine anında ulaşıp soru sorabiliyor, otobüs saatleri, haberler ve duyuruları okuyabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Eczacıbaşı Esin Güral Argat Seferihisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title