Haberler

Türkiye'nin En İyi Mankeni Kuşadası'nda Seçildi

Bu yıl 25'inci kez düzenlenen "Miss Model of Turkey" yarışması, Kuşadası Aqua Fantasy Otel'de gerçekleştirildi.

Bu yıl 25'inci kez düzenlenen "Miss Model of Turkey" yarışması, Kuşadası Aqua Fantasy Otel'de gerçekleştirildi.

Tuğba Özay, Nez, Zeliha Sunal ve Altuğ Dilmaç gibi sanatçıların hem sahne aldığı hem jüri üyeliği yaptığı gecenin finalinde, Sevinç Meşe Türkiye'nin en iyi mankeni seçildi. Yeni Asır Gazetesi İstihbarat Şefi Erkut Şahin'in de jüri üyeleri arasında yer aldığı yarışmada kraliçe seçilen Sevinç Meşe, Çin'de yapılacak Miss Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

Miss Model of

Turkey ve Miss Model of the World Organizasyon Komitesi Başkanı Çevik Süha Alpaylı'nın başkanlığındaki jüride ise Perviz Mahmudov, Erkut Şahin, Neslihan Taşkın, Başak Gürsoy, Yeşim Akıncı, Berkan Tüzünataç, Esra Serim, Zeliha Sunal, Anna Zhongyi, Suha Alpaylı, Kristina Oparina, Tuğba Özay, Rumi Doğay, Nez, Altuğ Dilmaç, Şafak Fişek, Hakan Hekimoğlu, Ümit Demirhisar, Feyzi Hepşenkal ve Mine Postacı yer aldı.

Yarışmada bir konuşma yapan Miss Model of the Turkey Organizasyon Komitesi Başkanı Çevik Süha Alpaylı, 1988 yılından beri devam eden yarışmanın Türkiye'nin en ciddi ve güvenilir mankenlik yarışması olduğunu söyledi. Yarışma için kapılarını açan ve her türlü desteği sağlayan Aqua Fantasy Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay'a teşekkür eden Alpaylı, yarışmaya destek sağlayan firma ve kişilere de teşekkür etti.

Daha sonra yarışmaya katılan 26 manken, önce mayolarla daha sonra sponsor moda firmalarının kıyafetleriyle podyumda boy gösterdi. Otelde kalan turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği yarışmanın sunuculuğunun yapan Aslı Gökçe, Tuğba Özay, Nez, Altuğ Dilmaç ve Zeliha Sunal şarkılarıyla geceye renk kattı. Özellikle Nez yabancı pop şarkıların oryantal yorumuyla büyük beğeni toplarken, ünlü manken Tuğba Özay da ilginç kostümü ve keçi ayağı olarak tabir edilen topuksuz botlarıyla tüm dikkatleri topladı.

Daha sonra ise bir haftalık kamp programı sırasında belirlenen bazı dallarda yarışmacılara fotojeni güzeli, bikini güzeli, Aqua Fantasy güzeli, basın güzeli ve en iyi arkadaş kategorilerinde verildi. Basın güzeli ödülünü kazanan Gökçe Üstgül, ödülünü Yeni Asır Gazetesi İstihbarat Şefi Erkut Şahin ve Ege Magazin Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Çınar'ın elinden aldı. Aqua Fantasy güzeli seçilen Şiir Yolaçan'a ödülünü ise Aqua Fantasy Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay verdi.

Bir kraliçenin yanı sıra çeşitli yarışmalarda Türkiye'yi temsil edecek dört nedimenin seçildiği gecede dördüncülüğü Ebru Sertbay, üçüncülüğü Sahra Işık, ikinciliği Bircan Birinci, birinciliği ise Hande Oğuz elde ederken, Türkiye Mankenler Kraliçesi Sevinç Meşe oldu. Meşe ödülünü, Çevik Süha Alpaylı ile 2012 Dünya Mankenler Kraliçesi Kristina Oparina ve 2012 Türkiye Mankenler Kraliçesi Esra Serim'in elinden alırken, Esra Serim başındaki tacı Sevinç Meşe'nin başına taktı.

Türkiye Mankenler Kraliçesi olan Sevinç Meşe, bu yıl kasım ayında Çin Halk Cumhuriyeti'nde yapılacak ve 70 ülkeden modellerin katılacağı Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek. İkinci güzel Hande Oğuz Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan gerçekleştirilecek "Miss Globe" yarışmasında ülkemizi temsil ederken, üçüncü güzel Bircan Birinci ise Malezya'da yapılacak "Miss Bikini of the Universe" yarışmasına ülkemiz adına katılacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Tuğba Özay Kuşadası Türkiye Nez Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title