Haberler

Türkiye'nin En Hamarat Hanımı İzmir'den, Muhteşem Ödüller Pril'den

Güncelleme:

Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril'in Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek üzere gerçekleştirdiği yarışma sonuçlandı. Pril'in özel bir araçla ve marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin 12 farklı ilinde gerçekleştirdiği yarışmaların finali İstanbul'da yapıldı. Noter huzurunda gerçekleşen, yoğun ilgiye, rekabet ve heyecana sahne olan yarışma sonucunda Türkiye'nin en hamarat hanımı unvanını ve birbirinden değerli ödülleri İzmir'den Fatma Damyan kazandı.

6 bin kişi yarıştı, en hamarat hanım kazandı…

Türk kadınları hamaratlıkta rakip tanımıyor. Bulaşıkta da Pril'den vazgeçmiyor. İşte bu amaçla Pril, Türkiye genelinde önemli bir kampanyaya imza attı. Ünlü marka, Türkiye'nin en hamarat hanımını seçmek üzere Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesini dolaştı. Pril, yolculuğa Ankara'dan başladı. Sırada Erzurum, Trabzon, Antalya, Konya, Kayseri, Mersin, Adana, Gaziantep, İzmir, Bursa ve İstanbul vardı. Tüm illerde yoğun katılımla gerçekleşen seçmeler yapıldı. Toplamda 6 bin kişi Türkiye'nin en hamarat hanımı olmak için kıyasıya yarıştı. Pril'in marka yüzü Açelya Akkoyun da bu yarışmalarda hanımlara destek olurken, heyecan 7 Haziran 2014 Cumartesi günü İstanbul'da yapılan finalle noktalandı. Tüm yarışmacılar noter huzurunda, Pril ile en kısa sürede en çok bulaşığı yıkamaya çalıştı. 12 ilin birincilerinin katıldığı final yarışmasının galibi, İzmir birincisi Fatma Damyan oldu. Türkiye'nin en hamarat hanımı olmayı başaran Fatma Damyan, Pril'den bulaşık makinesi, ankastre fırın, ocak ve buzdolabından oluşan beyaz eşya seti kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Açelya Akkoyun İstanbul Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title