Haberler

Türkiye'nin En Genç Milletvekili Aday Adayından Bakan Çelik'e Teşekkür

Türkiye'nin en genç milletvekili aday adayı Ömer Atılgan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ki barış ve huzur ortamının tesisi edilmesi yönündeki çalışmaları nedeniyle Bakan Çelik'e teşekkür etti.

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili aday adayı Ömer Atılgan, Şanlıurfa'da barış yemeğine katılan ve bölgedeki barış ve huzur ortamı konusunda önemli mesajlar veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e teşekkür etti. Bölgede huzur ve barış ortamının her anlamda önemli olduğunu belirten 25 yaşındaki milletvekili aday adayı Atılgan, "Küslüğün bittiği, herkesin kardeş ve dost olduğunu görmek ve bilmek herkesin menfaatine, bu nedenle bölgemizde kan akmamalı. Tüm aşiretlerin, insanların, bir arada olması, huzur ve güven içinde yaşaması herkesin hakkı. Başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere yerel yönetimlerimiz, kanaat önderleri, sivil toplum örgütlerinin ciddi çabaları olmuştur. Ancak böyle bir tablo ülkemizin ileriye gittiğini gösteriyor. Önceki dönemler geride kalıyor. Artık yeni dönem başlıyor. Bu dönemde ise icraatlar ön plana çıkmalıdır. Yaklaşan seçimde herkesin bölge için gereken icraatları yapacak aday adayları ve adayları düşünerek hareket edeceğine inanıyoruz" dedi.

Ayrıca Atılgan, barış sürecini başlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bu sürece destek veren ve yürüten Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan başta olmak üzere emeği geçen tüm kabineye ve AK Parti yöneticilerine teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Faruk Çelik Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title