Haberler

Türkiye'nin En Büyük Yurtbay Seramik Showroom'u Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Yurtbay Seramik'in İstanbul'daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye'nin en büyük seramik showroom'unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Yurtbay Seramik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay ve kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açtı.

Açılış konuşmalarını İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Önal, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlter Yurtbay, Yurtbay Seramik Genel Müdürü Köksal Çınar ve Çakmak Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çakmak yaptı.

Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İlter Yurtbay: "Yurtbay Seramik Eskişehir Fabrikası'nın 1995 yılında, 700 bin m2 açık, 100 bin m2 kapalı alanda 3.500.000 m2'lik üretim kapasitesiyle kurulduğuna değinerek; "Önce kalite" stratejisi ile yıllar içinde istikrarla artan yıllık 20 milyon m2 üretim düzeyiyle birlikte, 1.000 kişiye iş imkânı, 50 ülkeye ihracat başarısına ulaştık. "Kalitede ısrar, doğru ürün, dünya standartlarında üretim" ilkesi bu başarının anahtarı oldu. Bugün yurt içinde 200'e yakın bayimizle "Doğadan Sanata" mottomuzla, yılmadan iyisi için çalışma, gayretimizle Yurtbay'ı liderliğe taşıma hedefindeyiz. Bu hedefimize bir katkı da Çakmak Yapı A.Ş.'den gelecek. Markamızın tüketiciye sunduğu tüm ürünlere bu mükemmel showroom'da yer vereceğiz. Yurtbay Seramik Çakmak Yapı A.Ş. Showroom'unun ülke ekonomimize, Yurtbay Camiası'na, Çakmak Yapı A.Ş. Ailesi'ne hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Seramik sektörünün öncüsü Yurtbay Seramik'in en yeni kreasyonlarının sergilendiği showroom, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük Yurtbay Seramik mağazası olma özelliğini taşıyor. 1.600 metrekare alanda iki katlı olan showroom'da, Yurtbay Seramik'in her zevke uygun seramikleriyle tasarlanmış canlı mekân teşhirleriyle, koleksiyonların mükemmel rahatlık ve konfor içinde incelenmesine olanak tanınıyor.

Modern mimarisiyle keyifli bir alışveriş imkânı veren showroom, geniş ürün yelpazesiyle İstanbullulara benzersiz bir deneyim sunuyor. Evlerden büyük otellere, mağazalardan restoranlara ve büyük mimari projelere kadar birçok farklı alana uygun seçenekler yer alıyor.

Kentin en önemli iş ve yaşam merkezlerinden İkitelli'ye yeni bir değer ekleyen, Basın Ekspres Yolu'na cepheli showroom, havalimanına son derece yakın lokasyona sahip. Bu stratejik özelliğiyle İstanbul dışından ticari ortaklar kadar ihracat müşterilerinin de rahatça ulaşım, ziyaret ve bağlantılarını mümkün kılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yurtbay Seramik Ali Çakmak İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title