Haberler

Türkiye'nin En Büyük Kurumsal Ağaçlandırma Çalışması Olan '81 İlde 81 Orman' Projesinin Dikimlerini...

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, törendeki konuşmasında İş Bankası'nın Türkiye'de gerçekleştirdiği sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vererek, 81 İlde 81 Orman projesinin devamında Kuzey Kıbrıs Türk...

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, törendeki konuşmasında İş Bankası'nın Türkiye'de gerçekleştirdiği sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vererek, 81 İlde 81 Orman projesinin devamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bir orman kuruyor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Özince konuşmasında 'Dikeceğimiz 35 bin 200 fidanın İş Bankası olarak buraya kazandırdığımız en değerli varlıklardan biri olduğunu düşünüyorum' dedi.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali de, İş Bankası'nın Kuzey Kıbrıs'taki varlığının 1955 yılında Lefkoşa'da açılan şube ile başladığını, halen 15 şubelik geniş bir ağ ve 174 çalışan ile hizmet verdiklerini söyledi. Bali sözlerini şöyle sürdürdü: 'Kuzey Kıbrıs'ın gelişimine olan katkımız ödediğimiz vergilerle, istihdamla ve yarattığımız iş hacmiyle sınırlı kalmıyor. Yani Kuzey Kıbrıs'la sadece iktisadi bağımız yok, gönül bağımız da var.'

'81 İlde 81 Orman' Projesi Hakkında

Türkiye İş Bankası, Türkiye'de 2008 yılında TEMA Vakfı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı işbirliğinde başlattığı 81 İlde 81 Orman Projesi ile 5 yıl içerisinde 81 ilde toplam bin 500 hektar alana 2 milyon 205 bin fidan dikti. Fidanların bakımları ise dikim tarihini izleyen 5 yıl boyunca sürdürülüyor.

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title