Haberler

Türkiye'nin 10 Numarasından 10 Numara Muhabbet !..

Türkiye'nin 10 numarasından 10 numara muhabbet !..Sergen Yalçın'dan Galatasaraylıları üzecek açıklamaBip uygulamasındaki 10 numara muhabbet yorumcusu Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı ekibin teknik heyetinin zayıf kalacağını söylediSergen Yalçın Galatasaray'ın kenar yönetimi çok sağlam durmuyorFutbolcu grubu iyi ama kenar yönetim zayıfSneijder varken Josue transferi yanlışEren ve Serdar çok beğendiğim oyuncularTürk futbolunun süper yeteneği Sergen Yalçın'ın Süper Lig yorumları devam ediyor.

Türkiye'nin 10 numarasından 10 numara muhabbet !..

Sergen Yalçın'dan Galatasaraylıları üzecek açıklama

Bip uygulamasındaki 10 numara muhabbet yorumcusu Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı ekibin teknik heyetinin zayıf kalacağını söyledi

Sergen Yalçın Galatasaray'ın kenar yönetimi çok sağlam durmuyor

Futbolcu grubu iyi ama kenar yönetim zayıf

Sneijder varken Josue transferi yanlış

Eren ve Serdar çok beğendiğim oyuncular

Türk futbolunun süper yeteneği Sergen Yalçın'ın Süper Lig yorumları devam ediyor.

Türkiye'nin 10 numarasından 10 numara muhabbette bu hafta sıra Galatasaray'da.

Bip uygulamasındaki 10 numara muhabbet 'e konuşan Sergen Yalçın, Sarı - Kırmızılı ekibin teknik heyetinin zayıf kalacağını söyledi.

Futbolcu grubu iyi ama kenar yönetim zayıf diyen Bip yorumcusu Sergen Yalçın; Sneijder varken Josue transferi yanlış ifadesini de kullandı.

Sergen'in sözleri şöyle

Bana göre Josue çok yanlış bir transfer. Elinde Sneijder gibi bir oyuncu varsa daha önceden Bursa'dan tanıdığımız Josue'nun takviyesini oraya takviye yapmak çok doğru değil. Çünkü bu iki oyuncu zaten beraber oynayamaz. Bu iki oyuncusu aynı anda sahaya sürersen sıkıntı yaşarsın.

SERDAR VE EREN NOKTA TRANSFERLER

Josue dışında Galatasaray çok iyi transferler yaptı. Serdar Aziz'i almakla o bölgedeki sıkıntısını giderir Galatasaray. İyi bir oyuncu Serdar, Türkiye için de önemli. Eren Derdiyok'u almakla çok iyi bir iş yaptılar. Eren benim beğendiğim bir oyuncu. Hava toplarında hakimiyeti var, gol vuruşlarında meziyetleri var, iyi bir santrafor ve gelişime de açık. Stoper ve golcü sorununu çözdü bence Galatasaray.

GALATASARAY'IN SIKINTISI TEKNİK EKİP

Benim gördüğüm kadarıyla Riekerink ve ekibi konusunda zayıf kalacaklar. Bir teknik adam olarak bunları söylemek istemiyorum ama söylemek zorundayım; Galatasaray'ın teknik ekibi çok ciddi sıkıntı. Kenar yönetim çok sağlam durmuyor. Bana göre oyuncu grubu iyi, yapılan transferler iyi ama kenar yönetim güven vermiyor. Dediğim gibi futbolcu grubu iyi ama kenar çok sağlam durmuyor. Bakalım camia nereye kadar sabredecek, bu şekilde ne kadar gidecek göreceğiz. Kazandıkça, galibiyetler geldikçe belli bir yere kadar giderler ama o sabır, o puan durumundaki yer, hedefe ilerleme, yarışmacı takım olabilme bunlar çok önemli büyük takımlarda, oradan koparsan herşey biter...

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sergen Yalçın Galatasaray Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title