Haberler

Türkiye Motodrag Şampiyonası

Türkiye’de en çok seyircisi olan motor sporlarının başında gelen Motodrag Şampiyonası'nın beşinci ayağı 27 28 Eylül tarihlerinde Konya’da start alacak.

Türkiye'de en çok seyircisi olan motor sporlarının başında gelen Motodrag Şampiyonası'nın beşinci ayağı 27-28 Eylül tarihlerinde Konya'da start alacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2014 yarış takviminde yer alan ve Ata Motosiklet Kulübü'nün organize edeceği Türkiye Drag Şampiyonası'nın 5. Ayak Yarışı Konya Saraçoğlu Pisti'nde yapılacak. Beşinci ayak yarışına Türkiye'nin dört bir yanından 75 yarışçının katılması bekleniyor.

- Mahalli 22. Geleneksel Rahvan At Yarışları

Konya Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik İhtisas Kulübü Başkanı Ali Peksemerci ve yönetim kurulu üyeleri, 28 Eylül 2014 Pazar günü saat 13.00'de Aksaray yolu üzeri TÜYAP Fuar yanında yer alan Konya Hipodromunda yapılacak olan Mahalli 22. Geleneksel Rahvan At Yarışları yapılacak.

Konya Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik İhtisas Kulübü Başkanı Ali Peksemerci, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 15 şehirden toplam 80 rahvan atının katılımıyla 8 ayrı grup halinde yapılacağını söyledi.

Yarışlar 3'lü Taylar, 4'lü Taylar, İthal A,  Deste, Küçük Orta, Büyük orta, Başaltı ve Baş olmak üzere 8 ayrı grupta koşulacağını belirten Peksemerci, "Yarışlarda atların kayıtları saat 10.00'da yapılmaya başlayacak ve kayıtlar yarışlardan 1 saat önce yani 12.00'de sona erecektir" dedi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Eylül Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title