Haberler

Türkiye, Letonya'yla 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

EURO 2016 Elemeleri A Grubu 3. karşılaşmasında A Milli Takımımız, Letonya ile karşılaştı.
Skonto Stadı'nda oynanan ve İskoç hakem Bobby Madden'ın düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

GOLLER BİLAL KISA VE SABALA'DAN

Letonya deplasmanında Milli Takımımızı öne geçiren gol 47. dakikada Bilal Kısa'dan gelirken, Letonya'nın eşitlik sayısını 55. dakikada penaltıdan Sabala kaydetti.

İLK PUANIMIZI ALDIK

Karşılaşmadan beraberlikle ayrılan A Milli Takımımız, gruptaki 3. maçında ilk puanını aldı. Letonya ise ilk maçta aldığı Kazakistan beraberliği sonrasında ikinci beraberliğini aldı ve 2 puana yükseldi. Bu sonuç sonrasında Türkiye, A Grubu'nda son sırada kalırken, Letonya 4. sıraya yükseldi.







Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bobby Madden Türkiye Letonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500

Yorumlar (42)

Mert ören:

Eskişehir''i yada karabükü koysak beş atar bu mahalle takımına. Fatih hoca ver istifanı. Milli rezalet

5
1
yanıtYanıtla
bayx:

parelel medya, önce fb nin kalecilerini kıskandı, sıradan trabzonlu kalecileri koydurttu(hüsran oldu), sonra milli takımın beynini(emre), hedef yaptı, sonuçta amacına ulaştı pareleller, her tarafta başarısızlık istiyorlar, onuda nakış gibi işliyorlar, milli takım oyuncak değildir, ozanla, ademle, bilalle, m. demirle, gökhan töre ile bu iş olmaz, tecrübe lazım. . .

5
1
yanıtYanıtla
WW:

AKHİSAR BELEDİYE BU GRUPTAN ÇIKARDI BENCE.

6
0
yanıtYanıtla
ey:

biz o treni 3 temmuz 2011 fırsatıyla kaçırdık daha coook bakarız ardından

4
0
yanıtYanıtla
HASAN1453:

Daha ne kadar yazacağım bu adamın futbol hocası olmadığını. Kovun şu adamı artııııııııııık.

2
2
yanıtYanıtla
REMUS:

FATIH TERIM GÜLE GÜLE

2
2
yanıtYanıtla
HAGİ:

NEREDE O ESKİ TERİM HANİ GHEORGE HAGİ''Lİ YILLAR ADAM SENİ İMPARATOR ŞÜKÜRÜ GOL MAKİNASI 6S Yİ AVRUPA ŞAMPİYONU ADAMIN ÇOK EKEMEĞİNİ YEDİNİZ AMA ARTIK YETER EN AZINDAN MİLLİ TAKIMI RAHAT BIRAK

3
1
yanıtYanıtla
bayx:

türk futbolu maalesef 3 temmuzda, parelel fitneciler tarafından katledilmiştir, ne kardeşlik kalmıştır ne arkadaşlık, fb li futbolcular nasıl olsunda her daim kalleşlik peşinde koşan ts ve gs liler ile beraber oynasın, milli takım fb-bjk ve lejyonerlerden kurulmalı. . . . . pareleller seviniyorlardır, her başarısızlık, onların hanesine sevindirici bir haberdir. kuyuya bir taş(şike) attılar, kimse çıkaramıyor. . .

3
0
yanıtYanıtla
çarşı:

YETER DEMİRÖREN YETER ESERİNLE OL BETER

2
1
yanıtYanıtla
OZAN:

Birazcık onurunuz varsa Tükiyeye gelmeyin, Atın kendinizi uçaktan aşağıya

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title