Haberler

Türkiye-Letonya Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı 2016 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında Letonya ile karşı karşıya gelecek. Kritik maç saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Show TV'den yayınlanacak.

A Milli Fubol Takımı 2016 Avrupa Şampiyonası (Euro 2016) kapsamındaki grup eleme maçında Letonya ile karşılaşacak. A Milli Futbol Takımımız, Letonya ile önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Mutlak 3 puan parolası ile Konya Büyükşehir Stadı'nda Letonya'yı ağırlayacak olan A Milli Futbol Takımımız 3 puanı hanesine yazdırıp üst sıradaki takımların puan kaybını bekleyecek.

İLK HEDEF LETONYA

Euro 2016 Eleme Grupları'nda A Grubu'nda yer alan millilerimiz kritik 2 maç için geri sayımı sürdürüyor. 3 Eylül'de Letonya ve 6 Eylül'de Hollanda ile oynanacak maçlar öncesi kampa girecek olan millilerde ilk hedef Letonya'yı yenerek 3 puan almak ve Hollanda karşısına iddialı çıkmak olacak.

MAÇI SHOW TV VERECEK

3 Eylül'de saat 21:45'te başlayacak ve Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak Letonya maçıdan 3 puan ile ayrılması halinde millilerimiz puanını 11'e çıkaracak ve Hollanda'nın İzlanda karşısında puan kaybetmesini bekleyerek Hollanda ile oynanacak 6 Eylül'deki maça konsantre olacak.

3 Eylül Perşembe günü Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 21:45'te başlayacak… Mücadele Show TV'den yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Letonya Konya Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

ZAGOR TENAY:

AKP MİLLİ RUHDA BIRAKMADI AKP İKTİDARA GELDİĞİNDEN BERİ MİLLİ TAKIM DÜŞÜŞTE.

3
5
yanıtYanıtla
Eda:

Katilsak Bile hemen eleniriz

6
0
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

İnanan var mı? Finallere gideceğimize...

5
1
yanıtYanıtla
Osmanli Torunu:

Yine gurbetciler maci izleyemeyecek Sagol Federasyon,

3
0
yanıtYanıtla
hakan bayır:

ula ben diyarbakırlıyım burada oy çala çala bi hal oldunuz la. chp nin 10 bin oyu var diyarbakırda hepsini kendinize yazdınız . bende kürdüm la. ama zorbalık bi yere kadar

1
1
yanıtYanıtla
ADANALI:

ULAN TERIM GS SENIN YUZUNDEN ADAM GIBI ADAM OLAN LUCESKUYU SIRTINDAN VURDU, HER SEYIN CILKINI CIKARDIN ONURSUZ KAREKTERSIZ ADAM DEFOL GIT FUTBOLDAN ELINI CEK

1
1
yanıtYanıtla
yarali:

hangi kanal verirse versin bunuda basarabadilar dunya kupasinda yokuz avrupada yokuz terim nerde variz alahskina burak o koltuyu beceremedin inan seni adam sanirdim meyer adama benziyen antronerede benzemiyen kisiyimisin veselam

1
0
yanıtYanıtla
yurtaş:

evet ben

0
1
yanıtYanıtla
Turgay:

Taktik sifir teknik sifir sadece gaz verip çıkarıyor sahaya:) yatsın kalksın hagi e dua etsin :)

1
0
yanıtYanıtla
MENDUH:

hEPSI tORPIL

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title