Haberler

Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları

Koç Holding'in düzenlediği Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları'nda final organizasyonunun açılış töreni Antalya'da yapıldı.

Koç Holding'in düzenlediği Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları'nda final organizasyonunun açılış töreni Antalya'da yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi Mavi Spor Salonu'nda düzenlenen tören, finallere katılan üniversitelerin bayraklarının taşındığı yürüyüşle başladı.

Törende konuşan Akdeniz Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, etkinliğin, içinde spor, eğlence ve müziği barındıran Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonlarından biri olduğunu dile getirdi.

Spor organizasyonlarının aynı zamanda birlik, beraberlik ve dayanışmanın sergilendiği etkinlikler olduğunu anlatan Ünal, Türkiye'nin farklı üniversitelerinden gelen öğrencilerin kaynaşma fırsatı bulduğunu kaydetti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer ise Koç Spor Fest'in önümüzdeki yıllarda düzenlenecek uluslararası organizasyonlara vesile olacağını ifade etti.

Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Okyar Tuncel ise 11 yılın sonunda 34 şehir ve 35 üniversitede gerçekleştirdikleri 96 festivalle, Türkiye'de 3 milyondan fazla üniversiteli genci bir araya getirdiklerini belirtti.

Etkinlikte yapılan çekilişle öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Ünal Koç Holding Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title