Haberler

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar: Tarihi Başarı Elde Ettik

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, 2015 yılının Cumhuriyet tarihinde en çok madalya alınan yıl olarak tarihe geçtiğini söyledi.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, 2015 yılının Cumhuriyet tarihinde en çok madalya alınan yıl olarak tarihe geçtiğini söyledi. Yarar, FIS tarafından da tebrik edildiklerini belirtti.

Palandöken Dağı'ndaki Sway Otelde düzenlediği basın toplantısında geçen yılın değerlendirmesini yapan TKF Başkanı Erol Yarar, başarılı bir sezon geçirdiklerini ve bu kapsamda birçok ilke imza attıklarını söyledi. Başkan Yarar, 2015 yılında Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen 'FIS Snowboard World Cup Big Air'in ilk kez Türkiye'de yapıldığını ifade etti. Başkan Yarar, "Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdik. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde birçok ilki yapmayı başardık. Uluslararası 31 tane organizasyon gerçekleştirdik. Bu rakam önceki yılların 4 katı fazlası.

Türkiye'ye büyüklerde FIS onaylı bir dünya kupası hiç verilmemişti. Bir şehir organizasyonu olarak çok pahalı, yapılması ve teknik zorlukları çok olan bir organizasyondu. Dünyada Londra ve Moskova gibi büyük şehirlerde yapılıyordu. Biz bunu da gerçekleştirdik. FIS tarafından da tebrik edildik. Geçen yıl yapılan organizasyonlarda 41 madalya aldık. Bu da Cumhuriyet tarihinde en çok uluslararası madalya alınan sene oldu" diye konuştu.

Erzurum'da yaptıkları kayak bakım merkezini tamamlanma aşamasına geldiğini hatırlatan TKF Başkanı Erol Yarar, bu yıl, Snowboard Dünya Kupası'nı Kayseri'de yapacaklarını organizasyonların kalitesi arttıkça yabancı ülkelerden katılım sayısı da arttığını belirtti. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kayak Federasyonu Erol Yarar Palandöken Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title