Haberler

Türkiye Karting Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye Karting Şampiyonası'ndan detaylar, Türkiye Karting Şampiyonası- Şampiyonanın 4. ayağı Uşak'ta başladı Türkiye Karting Şampiyonası 4. ayak yarışları, sıralama turları ve ilk tur yarışları ile Uşak'ta başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye Karting Şampiyonası'ndan detaylar, Türkiye Karting Şampiyonası- Şampiyonanın 4. ayağı Uşak'ta başladı Türkiye Karting Şampiyonası 4. ayak yarışları, sıralama turları ve ilk tur yarışları ile Uşak'ta başladı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Uşak Motocross ve Karting Pisti'nde düzenlenen yarışlara yaklaşık 40 sporcu katılıyor.İki gün sürecek yarışların birinci turunda "Formula Senior" kategorisinde Mehmet Mert Dalkıran birinci, Berkay Besler ikinci, Muratcan Eğilmez üçüncü olurken, "Formula Master" kategorisinde Mehmet Yaman birinci, Süleyman Sırrı Kolot ikinci, Hüseyin Yıldırım üçüncülüğü elde etti. Organizasyonda yarın 2. ve 3. turlar ile Rotax Max Challenge (RMC) yarışları gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Uşak Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title