Haberler

Türkiye Kano Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Kano Türkiye Şampiyonası üçüncü gününde 200 metre yarışları ile sona erdi.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Kano Türkiye Şampiyonası üçüncü gününde 200 metre yarışları ile sona erdi.

Türkiye Kano Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Kano Türkiye Şampiyonası'nın son gününde 200 metre yarışları gerçekleştirildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 18 takımdan 178 sporcunun dereceye girebilmek için kürek salladığı yarışlarda, izleyenler yarışları heyecanla takip etti. Sarısungur Göleti'nde üç gün boyunca devam eden yarışların ilk gününde 1000 metre, ikinci gününde 500 metre ve final gününde ise 200 metre yarışları gerçekleştirildi. Yarışların sonunda düzenlenen tören ile dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Kano Federasyonu Başkanı Sami Mengütay, Türkiye'de kano sporunun başladığı yıllarda en büyük desteği Eskişehir'den aldıklarını ifade etti. Mengütay, "Uluslararası alanda, Balkan Şampiyonası'nda ilk madalyaları Eskişehir'de kazanmıştık. Bu yüzden Eskişehir'in bizdeki yeri çok başkadır. Yıllardır su sporlarına büyük destek veren Eskişehir'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Vekili Emre Genç ise, denize kıyısı olmayan bir şehirde su sporlarına destek olmaya çalıştıklarını dile getirerek, "Sarısungur'u geliştirmek için federasyonlar ile ortak çalışmalara devam edeceğiz. Mevcut parkur kendi personelimiz tarafından standartlara uygun şekilde büyük emekler verilerek hazırlandı. Eskişehir'i su sporları alanında cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Su sporlarına desteğimiz devam edecek" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sami Mengütay Eskişehir Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title