Haberler

Türkiye Kamu-sen İl Başkanı Çetin Saldırıyı Kınadı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 31 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 100’e yakın vatandaşımızın ise yaralandığı saldırıyı kınayan Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı Turgay Çetin, “Türk milleti birlik ve beraberlik içinde bu olaylara karşı koymalıdır” dedi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan ve 31 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 100'e yakın vatandaşımızın ise yaralandığı saldırıyı kınayan Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı Turgay Çetin, "Türk milleti birlik ve beraberlik içinde bu olaylara karşı koymalıdır" dedi.

Çetin yaptığı açıklamada, yaşadığımız coğrafyada oynanan oyunlar, yürütülen politikalar ne yazık ki medeniyetin beşiği olarak kabul edilen Türkiye'nin de içerisinde bulunduğu bu coğrafyayı tam anlamıyla bir kan gölüne dönüştürdüğünü belirterek küresel güçlerin tezgahlarıyla komşu devletlerin birbirine düşürüldüğünü ve İslam dünyasının göz yaşlarına mahkum edildiğini kaydetti.

Peygamberler şehri olarak bilinen, barış ve hoşgörünün adresi olan Şanlıurfa'da böylesine hain bir saldırının yapılmasının Türk Milletini derinden yaraladığını kaydeden Çetin: "Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak isteyen bu tür olaylara karşı milletçe karşı koymalı ve dün olduğu gibi, bugün ve yarında bu oyunları hep birlikte bozmalıdır. Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak Suruç'ta yaşanan bu alçak saldırıyı bir kez daha lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Çetin Şanlıurfa Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title