Haberler

Türkiye Kamu-Sen'den Teröre Karanfilli Kınama

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilciliği, Gaziantep’te yapılan saldırıyı protesto etmek ve hayatını kaybeden vatandaşların acılarını paylaşmak üzere patlamanın meydana geldiği sokakta önce kitlesel basın açıklaması yaptı, sonra da karanfil bıraktı ve taziye çadırlarını ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilciliği, Gaziantep'te yapılan saldırıyı protesto etmek ve hayatını kaybeden vatandaşların acılarını paylaşmak üzere patlamanın meydana geldiği sokakta önce kitlesel basın açıklaması yaptı, sonra da karanfil bıraktı ve taziye çadırlarını ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak,"Hain terör çirkin yüzünü, bu kez de Gazi şehrimizde göstermiş ve akla hayale gelmeyecek bir şekilde, düğünün ortasında patlatılan bir bomba ile 54 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 100'e yakın vatandaşımız ise yaralanmıştır. Son dönemde ülkemiz, emperyalist güçler tarafından, çok ağır bir saldırı altına alınmış ve bu Necip Milleti, kardeş kavgasına sürüklemenin hesabı yapılır olmuştur. Görülüyor ki, Anadolu coğrafyası parçalanarak, cennet vatanımızın Irak ve Suriye konumuna düşürülmesi için, sinsi senaryolar ve kanlı planlar sahneye konmuştur.

Ülkemizde bir iç savaşın hayalini kuranlara ve bizleri birbirimize düşürmek isteyen şer odaklarına karşı bizlerde, hep bir ağızdan, bin yıllık kardeşliğimizi bozamayacaklarını yüksek sesle haykıracağız. Bazı mahfillere inat, bin yıllık gelenek ve göreneklerimizi birlikte yaşamaya devam edeceğiz ve aynı ocağın aynı kazanında pişeceğiz.

Bir olacağız. Diri olacağız. İri olacağız. Bu sevgide karanlık olmayacak. Ayrılık olmayacak. Gayrilik olmayacak. Düğün de bizim, halay da bizim, horon da bizim olacak.

Yıllardır haykırdık, bu böyle de kalacak. Türk milletinin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan, bu saldırılara karşı verilecek en iyi cevap, birbirimizi her zamankinden daha fazla sevmemiz ve her zamankinden daha fazla kenetlenmemiz olacaktır. Bu birlik ve beraberlik ile de, Aziz Milletimizi içine düştüğü ataletten kurtaracağız ve kirli oyunları da yerle yeksan edeceğiz. Ümitsizliğe düşmeyeceğiz, ülkemizin ve milletimizin bekasını da koruyacağız. Bilinmelidir ki, bu milletin direncini yok etmeye, dirliğini ve birliğini bozmaya hiçbir hainin gücü yetmeyecektir. Türk Milletine kefen biçen hain ve ihanet şebekesine karşı, şanlı tarihimizde yazdığımız gibi, yeni destanlar yazacağız. Milli birlik ve beraberliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu topraklarda çok dilli, çok dinli ve çok bayraklı bir devlet oluşturmanın hesabını yapan üst akıla sesleniyorum. Yürekleri imanla dolu bayrak sevdalıları olduğu müddetçe, yürekleri imanla dolu ezan sevdalıları olduğu müddetçe ve yürekleri imanla dolu hürriyet sevdalıları olduğu müddetçe bu cennet vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilciliği olarak; şehrimizde yaşanan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title