Haberler

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde üçüncü sezonunu yaşayacak olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını Yeşiltepe Stadı'nda yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

Ligde geride kalan 2 sezonda istediği başarıyı yakalayamayan Malatyalı bayanlar, bu sezon ligde söz sahibi olmak istiyor. Yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni kulüp binası ile sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün tek eksiği ise destek.

"ACEMİLİK DÖNEMİMİZ GERİDE KALDI"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Genel Menajeri Doğan Çelebi, yeni sezon hazırlıklarını 45 gündür Malatya'da sürdürdüklerini ifade etti.

Sporcuların yeni teknik heyet nezaretinde sezona hazırlandıklarını kaydeden Çelebi, "Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde üçüncü sezonumuz olacak. Bu sezon farklı bir yapılanmayla ligde yer alacağız. Bu noktada çalışmalarımıza bir hayli hız verdik" dedi.

Çelebi, geride kalan 2 sezonu kendileri için 'acemilik' dönemi olarak nitelendirerek, "Takım olarak acemilik dönemimizi geride bıraktık. Bu anlamda geride kalan 2 sezondaki eksiklerimizi bu sezon tamamlayarak, ligdeki yerimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Levent Enginol'un büyük desteğiyle kulüp binası aldıklarını kaydeden Çelebi, "Bu sezon bizim için her anlamıyla farklı olacak. Sezona başlamadan kurumsallaşma çalışmalarına start verdik. Bu kapsamda yeni kulüp başkanımız Levent Enginol, bize bir kulüp binası tahsis etti. Bayan sporcularımız için güzel bir tesis meydana getirildi" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Çelebi, kurumsallaşma çalışmalarının yanı sıra takıma yeni isimler katmak için yoğun bir mesai harcadıklarını dile getirdi.

Transfer çalışmaları kapsamında 2-3 oyuncuyla görüşmelerin devam ettiğini belirten Çelebi, "Geçmiş yıllarda Mersin Camspor ve Elazığ Bordospor takımlarının formalarını giyen orta saha oyuncusu Sevim Çetin ile anlaştık. Bu sporcumuz takımdan ayrı olarak çalışmalara başladı. Bunun yanında 2-3 oyuncuyla da temas halindeyiz. Bu transferleri de kısa sürede tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeşiltepe Malatya Türkiye Çelebi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title