Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor Antrenörü Kaan Artun, "Ülkemizi Avrupa’da temsil etmek ve play-off oynamak istiyoruz" dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor Antrenörü Kaan Artun, "Ülkemizi Avrupa'da temsil etmek ve play-off oynamak istiyoruz" dedi.

İlk yarıyı galibiyetle kapattıklarını hatırlatan Artun, "Ligin ilk yarısını bu hafta sonu kazandığımız Mersin Büyükşehir Belediyesi maçıyla tamamlamış bulunuyoruz. Oynadığımız 13 maç sonunda aldığımız 8 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile 5. sırada yer aldık. Böylece lig için koyduğumuz hedefi şu an için yakaladık. Aynı zamanda Kadınlar Türkiye Kupasında gruplardan çıkarak sekizli finallerde yer alma hakkını kazandık. Sekizli finallerde ise öncelikle son beş yılın şampiyonu Galatasaray Odeabank'ı, daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni eleyerek final oynama başarısı gösterdik. Bu ligde ilk sezonunu geçiren bir takım için bunun çok önemli bir başarı olduğunu düşünüyorum" dedi.

"MÜDAFA OLMADAN HEDEFLERİMİZE ULAŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL"

Sezon başında beklenmedik mağlubiyetler alınmasını, yeni bir takım oluşturulmasına bağlayan Artun, "Yeni kurulan takımlarda hücum ve müdafa prensiplerinin oturması zaman alabiliyor. Özellikle üçgen hücum gibi, komplike bir hücum sistemi söz konusu olduğunda bu sorun kendisini daha derinden hissettiriyor. Bu sezon ben de ilk defa bu sistemi oynattığım için geçiş süreci biraz sancılı oldu ama oyuncularımın her geçen gün daha çok benimseyip ileri götürdükleri bu sistem sayesinde ligin ilk yarısında en çok sayı atan takım unvanını elde ettik. İşin müdafa kısmında ise daha fazla yol kat etmemiz gerektiğine inanıyorum. Müdafa olmadan hedeflerimize ulaşmamız mümkün değil" diye konuştu.

Artun, ligin ikinci yarısının ilk yarıya göre daha çekişmeli geçeceğine inandığını belirterek, "Ligde kalma ve üst sıra mücadelelerinde takımlar birbirine çok yakınlar. Şu an için en avantajlı takım Galatasaray gibi gözükse de herkes birbirini yakalayabilir. Bizim hedefimiz şu an bulunduğumuz yeri koruyarak üst sıraları zorlamak. Sezon sonunda Avrupa kupası oynamayı hak etmiş, play-off mücadelesi verecek bir takım olmak istiyoruz" - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kaan Artun Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title