Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 2. Tur D Grubu’nda mücadele eden AS Osmaniye Gençlik, evinde konuk ettiği Balçova Belediye Termal'i 74-47 yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 2. Tur D Grubu'nda mücadele eden AS Osmaniye Gençlik, evinde konuk ettiği Balçova Belediye Termal'i 74-47 yendi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu'ndaki Mehmet Burak Anlatıcı ve Emre Özgen hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım, ilk çeyreği 18-10 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda da üstün bir oyun sergileyen AS Osmaniye Gençlik, farkı açarak ilk devreyi 43-22 üstünlükle tamamladı. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de rakip takıma karşı ağırlığını hissettiren Osmaniye ekibi, bu periyot sonunda rakibine 60-35 üstünlük sağladı. Maçın son çeyreğinde de kontrolü rakibine kaptırmayan AS Osmaniye Gençlik, maçı 74-47'lik skorla farklı kazandı. Bolçova Belediye Termal oyuncusu Aleksandra Begenisic, kaydettiği 18 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

AS Osmaniye Gençlik Antrenörü Aydın Uguz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının iyi oynadığını ve rakip takımında güzel oyun sergilediğini belirterek, seyirciye güzel bir basketbol maçı izlettiklerini söyledi.

İyi bir çalışma ortamı ile birinci lige çıkmayı planladıklarını ve olacağına da inandıklarını belirten Uguz, "Play Off karşılaşmalarına iyi başlamak lazım. Her maç bir final havasında olacak. Tecrübeli bir kadroya sahibiz. Osmaniyelilerin, sporseverlerin ilgi ve alakaları çok güzel ve bu takım birinci ligi de hak ediyor. Her geçen gün taraftar sayısını arttıran ve basketbola ilginin arttığı Osmaniye'de inşallah taraftarlarımıza layık olarak, birinci ligde bir takımımız olur" dedi.

Maçın iki takım için prestij maçı olduğunu söyleyen Bolçova Belediye Termal Antrenörü Bülent Özkan ise, "Bizim grupta bir iddiamız yoktu. Karşılaşmaya genç takımımızla geldik. AS Osmaniye'ye final gurubunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

2. Tur grup maçlarının bitmesine 1 hafta kalan ve final grubunu garantileyen Osmaniye takımı, son maçını yine kendi evinde final grubunu garantileyen diğer takım Orman Gençlik ile oynayacak. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osmaniye Türkiye Balçova Termal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title