Haberler

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup'ta oynanan maçta Erzincan Gençlergücü konuk olduğu Kayseri temsilcisi Anadolu Yıldızları'nı 11-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Bu skor ile birlikte Erzincan Gençlergücü puanını 13'e çıkartarak zirve takibini sürdürürken Anadolu Yıldızları ise 3 puanda kaldı.

STAT: Argıncık 2 Nolu

HAKEMLER: Şeymanur Çakmak ***, Büşra Andaç ***, Neclan Çiçek ***

SAHA KOMİSERİ: Ahmet Efe

ANADOLU YILDIZLARI: Songül Deringöl *, Beyza Nur Polat * (Dk. 64 Yasemin Coşken *), Merve Özbek *, Damla Altuntaş *, Demet Akman *, Tuğba Kıraç *, Tuğçe Çoban * (Dk. 74 Sıla Duran *) (Dk. 85 Rabiye Kulaksız *), Cansu Çetin *, Esra Kılıçkaya *, İlayda Mıhçı *

ERZİNCAN GENÇLERGÜCÜ: Ebrar Say ***, Canan Yalel ***, Ebru Dinçer ***, Asiye Erdoğdu ***, Sedanur Öksüz ***, Aleyna Yasemin Eroğlu ***, Rabia Sahra İskender ***, Elif Zehra Atalay ***, Yaren Polat ***, Çiçek Zorlu ***, Kübra İşcen ***

GOLLER: Ebru Dinçer Dk. 2 ve 52, Aleyna Yasemin Eroğlu Dk. 8, 45, 76, 80 ve 82, Seda Nur Öksüz Dk 11, Canan Yalel Dk. 13 ve 65 (Ezincan Gençlergücü)

KIRMIZI KART: Tuğba Kıraç Dk. 40 (Anadolu Yıldızları) - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Kayseri Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title