Haberler

Türkiye Judo Federasyonu'nun Yeni Başkanı Sezer Huysuz Oldu

TÜRKİYE Judo Federasyonu Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı.

TÜRKİYE Judo Federasyonu Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Sezer Huysuz, Türkiye Judo Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

İki adayın yarıştığı Türkiye Judo Federasyonu'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul'u ve 5'inci Mali Genel Kurulu, Ankara Crowne Palaza Otel'de yapıldı.

278 delegesi olan Türkiye Judo Federasyonu'nda 250 delege oy kullandı. Nuri Muhammet Çelik ve Sezer Huysuz arasında geçen seçimde Huysuz 125, Çelik ise 123 alırken 2 oy geçersiz kabul edildi. Alınan bu sonucun ardından Türkiye Judo Federasyonu'nun yeni Başkanı Sezer Huysuz oldu.

FATİH UYSAL: "BAŞLADIĞIMIZ GİBİ TERTEMİZ BURADAN AYRILIYORUZ. YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM"

Yapılan Olağan Genel Kurulda başkanlığa tekrar aday olmayan Fatih Uysal, 8 yıllık süreyle federasyonu yönettiklerini dile getirerek şu açıklamayı yaptı: "Judoda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Benimle çalışan ekibime haklarımı helal ediyorum. Ben çekildim. 2 adayımız imzalarını topladı ve başkanlığa aday oldu. Bizler başladığımız gibi tertemiz buradan ayrılıyoruz. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.

SEZER HUYSUZ: "SEÇİMİ İKİ OYLA OLSADA KAZANDIK"

Yapılan Olağan Genel Kurulda Başkan seçilen Sezer Huysuz, "Bu süreç kolay olmayacak ama hep beraber bunun altından kalkacağız. Ekip ruhu ile hep beraber Türk judosu için başarmak zorundayız. Eski başkanın döneminde Türk judosu büyük bir ivme kazandı. Hazır bir federasyonumuz var. Bunun üzerine koyarak devam edeceğiz. Kazanan Türk judosu olacak. Bugün burada seçimi iki oyla olsa da kazandık" ifadelerini kullandı.

Sezer Huysuz başkanlığındaki yönetim kurulunda, "Seçin Turan, Murat Beytekin, Levent İşler, Murat Ak, Fikret Yıldız, Murat Levent Şahin, Mehmet Musa Evin, Cemalettin Kömürcü, Ahmet Biltekin, Şenol Çelik, Oğuz Kaynak, Kamil Yaşar Güleç, Kaya Gezeker, Ali İhsan Delioğlu yer aldı. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Uysal Şenol Çelik Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title