Haberler

Türkiye - İzlanda Maçında Ankara'da Ölenlere Saygı Duruşu Protesto Edildi

Güncelleme:

EURO 2016'yı garantilediğimiz Türkiye - İzlanda maçı öncesinde, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlar için yapılan saygı duruşuna tepki gösterildi.

Konya'da milli maç öncesinde, Ankara saldırısında yaşamını yitiren 97 kişi için yapılan saygı duruşu ıslıklandı.

Türkiye ile İzlanda arasında oynanan maçın başlama vuruşundan önce, Ankara'daki saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlar için saygı duruşu çağrısında bulunuldu.

Ancak saygı duruşu sırasında tribünlerden ıslık sesleri ile yuhalamalar yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İzlanda Türkiye Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (189)

Awreş:

Alçaklar

56
316
yanıtYanıtla
PANOSİ:

Hayvan diyecem ama hayvanda bile bunlardan daha cok vicdan vardır.faşist ırkçı köpeklerden başka ne beklenir

79
244
yanıtYanıtla
WalterMobil-IOS:

Ölenler pkk yı simgeleyen cabutlarla gömülsün! Miting de bir tane Türk bayrağı olmasın! Saldırı sonrasında Türk polisine saldırılsın! Sonra da bizden saygı mı beklensin ! Hadi canım hadi ! Gidin kendinize bi ada bulun davanızı orda savunun ! Türk milletinden de Türkiye Cumhuriyeti nden de fazlasıyla saygı gördünüz siz ! Zaman savas zamanı , barıs sizin gibi hainler icin cok onurlu bi kelime , zaten ne agzınıza ne yüreginize yakısıyo ! Her türlü sırıtıyo üzerinizde !

254
60
yanıtYanıtla
WAN:

FAŞİST KONYALILAR.

83
164
yanıtYanıtla
antifasist:

Ondan bütün somaliler suriyliler konya da degilmi sensin fasist

yanıt0
yanıt1
hdp li:

Adamların ölüye bile sayğısı yok.işit zihniyeti.

102
127
yanıtYanıtla
ölenler pkk lı:

tabi ıslıklarlar ölenlerin çoğu pkk paçavralarıyla gömüldüler. . .

146
71
yanıtYanıtla
ayhan aşkın:

Tek kelime vicdansızsınız. yedi yüz kilometre yol gidip oyumu kullanacağım hdp için sırf size olan sinirimden. . ne yol parası ne 1 gün durup geri dönecek olmam hiçbiri ilgilendirmiyo

103
100
yanıtYanıtla
senolMobil-ANDROID:

teröre saygi olmaz hele vatan hainlere

144
59
yanıtYanıtla
Güneş:

Fetvayı verdin yani vay be? Peki patlamada ölen çocukları hangi tarafa koyacaksın?????vatansever senin gibi hain olmaksa banada vatan haini de canım yanmaz ama RABBİMİN HUZURUNDA SİZDEN HAİNLİĞİN SAHTE FETVACILIĞIN HESABINI SORACAĞIM KAÇIŞIN YOK

yanıt4
yanıt2
Tüm 189 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title