Haberler

Türkiye İş Dünyasının Genel Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Ziyaret Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Uluslararası ticari zirvelere katılmak üzere katılmak üzere İstanbul'a geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy İstanbul da düzenlenen Uluslararası Ticari zirvelere katıldıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Nezaket Emine Atasoy'u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş adına Genel Sekreter yardımcısı Hüseyin Eren kabul etti. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başta Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere bütün birimleriyle İstanbul halkına hizmet etmektedir. İstanbul yalnız Türkiye'nin değil Dünya Ticaretinin de Başkentidir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, "İstanbul Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi. Hüseyin Eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son zamanlarda yapmış olduğu önemli yatırımları Nezaket Emine Atasoy'la paylaşarak, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul halkına ve İstanbul"a yakışır hizmetler yapmaya devam edecektir. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ülkemizin İnsanlığın kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title