Haberler

Türkiye İçin Galibiyet Vakti

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçında yarın İstanbul'da Kazakistan ile karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçında yarın İstanbul'da Kazakistan ile karşılaşacak.

PAZAR AKŞAMI 21:45

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Eskov yönetecek. Eskov'un yardımcılığını Dmitrii Mosiakin ve Valeriy Danchenko yapacak. Nikolai Golubev'in 4. hakem olacağı maçta, Alexey Nikolaev ve Mikhail Vilkov ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

TÜRKİYE'NİN 1 PUANI VAR

Grupta üçer maç sonucu birer puanı bulunan iki takım son iki sırayı paylaşıyor. Türkiye, deplasmanda İzlanda'ya 3-0, İstanbul'da Çek Cumhuriyeti'ne 2-1 yenildi, Riga'da Letonya ile 1-1 berabere kaldı. Kazakistan ise evinde Letonya ile golsüz eşitliği bozamadı, Çek Cumhuriyeti'ne 4-2 yenildi, deplasmanda Hollanda'ya 3-1 mağlup oldu.

A Grubu'nda günün diğer maçlarda Hollanda-Letonya, Çek Cumhuriyeti-İzlanda karşı karşıya gelecek.

TEK HEDEF GALİBİYET

Sıkıntılı günler geçiren A Milli Futbol Takımı, Kazakistan'ı yenerek, grupta ilk galibiyetini almak amacında.

Gruptaki ilk 3 maçında 1 puanda kalarak büyük hayal kırıklığı yaratan, hafta içinde Brezilya'ya özel maçta 4-0 mağlup olan Fatih Terim yönetimindeki milliler, Türk Telekom Arena'da 3 puan alıp, çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Kazakistan maçı öncesi milli takımda sakatlığı nedeniyle aday karodan çıkarılan Mevlüt Erdinç dışında eksik bulunmuyor.

BİLET SATIŞI SÜRÜYOR

A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile oynayacağı müsabakanın bilet satışları tff.org üzerinden ve gişelerden devam ediyor.

Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmasının bilet fiyatları 15 ila 50 lira arasında değişiyor.

Kaynak: AA / Spor

Kazakistan İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title