Haberler

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Karakan Açıklaması

"Dünya hokey kamuoyu, artık Türk takımlarının başarısıyla karşılaşıyor"

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, dünya hokey kamuoyunun artık Türk takımlarının başarısıyla karşılaştığını bildirdi.

Karakan, Türkiye Kadınlar-Erkekler Açık Alan Hokeyi Süper Ligi 2. Etap müsabakalarının yapıldığı Gaziantep'te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı ziyaret etti.

Karakan, hokey alanında özellikle son dönemlerde önemli başarılar elde ettiklerine dikkati çekerek, bu anlamda Süper Lig müsabakalarına ev sahipliği yapan kentin hokeyde önemli sporculara sahip olduğunu ifade etti.

"Dünya hokey kamuoyu, artık Türk takımlarının başarısıyla karşılaşıyor" diyen Karakan, milli dava olarak gördükleri milli takım seçmelerini hakkaniyetle yaparak en iyilerin seçilmesine özen gösterdiklerini söyledi.

İşinin ehli hocaların yaptığı seçimlerle milli takımın kurulduğunu anlatan Karakan, "Hakkaniyetle milli takım kurulunca beraberinde uluslararası arenalarda başarılar da gelmeye başladı" diye konuştu.

Ömer Faruk Şiran ise genç yaşta önemli bir görev üstlenen ve görevini layıkıyla yerine getiren Karakan'a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kentteki hokey algısını daha da geliştirmek için çalıştıklarını ifade eden Şiran, hokeyde daha iyi başarıların elde edileceğine inandıklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Karakan ve beraberindeki heyet, İl Müdürü Şiran'a plaket ile 27 numaralı milli takım forması hediye etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Spor

Sadık Karakan Gaziantep Türkiye Şiran Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title