Haberler

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Açıklaması

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde iki uzman çavuşun evlerinin önünde uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit olmasına tepki göstererek” Bizim canımızı acıtanların canlarının acıtılmasını istiyoruz.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki uzman çavuşun evlerinin önünde uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit olmasına tepki göstererek" Bizim canımızı acıtanların canlarının acıtılmasını istiyoruz. İdam cezasının acilen tekrar getirilerek teröre karışmış bütün hainlerin idam edilmesini istiyoruz. İdam yasasının çıkarılması zor olmaması gerek" dedi.

"Bu sabah Diyarbakır'dan gelen acı haber ciğerlerimizi yaktı" diyen Ali Yavuz, "Göreve gitmek üzere otomobillerine binen askerlerimize hain teröristlerin otomatik silahlarla ateş açması sonucu iki kahramanımız şehit oldu. Her gün gelen şehit haberleri, şehit aileleri ve gazileri fazlasıyla üzmektedir" diye konuştu.

Asker ve polislerin haince, tuzak kurularak, şehit edilmelerinin herkesi endişelendirdiğini dile getiren Yavuz, "Hainlerin siyasi sözcüleri pişkin pişkin konuşarak ermeni uşağı olduklarını açıkça söylemektedirler. Huzur içinde yaşadığımız cennet vatanımızda dış güçlerden aldıkları destekle içimizdeki hainler ülkemizi karıştırmak için ellerinden gelen her türlü canilikleri yapıyorlar. Terör olaylarından sonra gelen şehit haberleri şehit aileleri ve gazilerin sabrını taşırma noktasına gelmiştir. Televizyonlara bakamaz hale geldik. Psikolojilerimiz tamamen bozuldu. Bizim canımızı acıtanların canlarının acıtılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

İdam cezasının acilen tekrar getirilerek teröre karışmış bütün hainlerin idam edilmesi gerektiğini vurgulayan Yavuz, "İdam yasasının çıkarılması zor olmaması gerek. Bu ülkede yaşayan hiç kimsenin bu vatan hainlerinin idam edilmesine karşı çıkacağını zannetmiyoruz. Askerimize, polisimize, yüce milletimize kurşun sıkan kim olursa olsun kısasa kısas uygulayarak hak ettikleri cezaların verilmesini istiyoruz. Terörün yoğun olduğu yerlerde günübirlik sokağa çıkma yasağının uygulanması yerine bu hainlerin kökleri kazınana kadar kararlılıkla terörün üstüne gidilmesi ve olağanüstü hal ilan edilmesi gerekmektedir. 470 milletvekilinin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek devletimize yakışır bir davranış göstermelerini bekliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ali Yavuz Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title