Haberler

Türkiye Gençlik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:


Türkiye'nin yetenekli genç girişimcilerinin yer aldığı "Gençlik Otobüsü Genç Liderler Buluşması 2015" birçok ünlü markayı ve Türkiye'nin birçok ilinden gelen binlerce genci, İstanbul Kongre Merkezi'nde 22 Şubat Pazar günü bir araya getirdi. Altı milyon gencin oylarıyla seçilen, en iyi, en sevilen sanatçı ve markalar "Türkiye Gençlik Ödülleri" kapsamında sahiplerini buldu.

Gün boyunca süren oturumlarda, Ferrari - Maserati Türkiye CEO'su Sinan Saip, Unilever Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel, Turkcell Perakende E. Başkanı Sait Ayaydın konuşmacı olarak katıldı.

Rekor Sayıda Oy Kullanıldı

Ece Gürsel ve Ahmet Can Tekin sunumu ile Kral Tv 'den canlı yayınla gerçekleşen Türkiye Gençlik Ödülleri kapsamında, 480 farklı aday, 48 kategoride kıyasıya yarıştı. Toplamda rekor sayılabilecek 6.075.971 ( Altı Milyon Yetmişbeş Bin Dokuzyüz Yetmişbir ) oy kullanılarak en iyiler seçildi. En iyi Şarkı Ozan Doğulu'nun Ft. Ece Seçkin ile söylediği "Hoşuna mı gidiyor" seçilirken, en iyi grup Manga oldu. En iyi çıkış yapan sanatçı Yunus Emre Saltan, en iyi sanatçı Gökhan Türkmen, en iyi kadın sanatçı Şebnem Ferah, en iyi erkek oyuncu Çağatay Ulusoy, en iyi kadın oyuncu Serenay Sarıkaya, en iyi usta erkek oyuncu Şener Şen, en iyi usta kadın oyuncu Türkan Şoray, en iyi Dizi Fil MedCezir, en iyi Senarist Gülse Birsel, en iyi müzik gurubu Manga, gençlerin seçtiği en iyilerdendi. Geceye en sevilen kadın oyuncu seçilen Meryem Uzerli Almanya'da olduğu için Video mesajı ile bağlandı.

Dünyanın En Büyük Gençlik Hareketi Projesi

6 yıldır gerçekleştirilen dünyanın en büyük gençlik hareketi projesi olan gençlik otobüsü tarafından organize edilen Genç Liderler Buluşması, bu yıl Manivela Akademi ve Acayip İşler Atölyesi çözüm ortaklığında gerçekleşti, Türkiye'nin farklı illerinden, 100 farklı üniversiteden gelen üç bini aşkın genci ağırladı.

Ünlü Markaların Yöneticileri Gençlerle Buluştu

Unilever, CarrefourSA, MUDO, Koçtaş, Eczacıbaşı, Defacto, Markafoni, AtlasJet gibi Türkiye'nin en önde gelen markalarının yöneticileri ve CEO'ları gençlere tavsiyelerde bulundu. Organizasyonda iş dünyasından kurum ve markaların yöneticilerinin yanı sıra özel söyleşi programlarına da yer verildi. Program içinde gençler, Ünlü Komedyen ve Oyuncu Erdem Yener ile söyleşi imkânı buldu.

Dev markaların başarılı CEO' larını ve birçok ünlü simanın ağırlandığı etkinliğin moderatörlüğünü, CNN Türk ekranlarından tanıdığımız Burak Törün, TAMPF Genel Sekreteri Burak Ünaldı, Satış Koçu, eğitmen, Yazar Ümit Ünker yaptı.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Maserati İstanbul Unilever Türkiye Ekonomi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title