Haberler

Türkiye Gençlik Konfederasyonundan AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Nezaket Emine Atasoy'a...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Hakan Özal, AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Nezaket Emine Atasoy’a tam destek verdiklerini açıkladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Hakan Özal, AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Nezaket Emine Atasoy'a tam destek verdiklerini açıkladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Hakan Özal, "Ankara başta olmak üzere Türkiye genelinde bütün teşkilatlarımızla yurt içinde ve yurt dışında üniversitelerde bir milyon genç üyemizle Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olmasını gençlik olarak büyük bir memnuniyetle ve heyecanla karşılıyoruz. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri ve 81 ilde bulunan İl başkanımız ve Türkiye genelinde 180 üniversite temsilciliklerimizle ve yurt içi yurt dışında bulunan milyonlarca üyemizle AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyi destekliyoruz. Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin Türkiye genelinde gençlerin yararına yapmış olduğu Sosyal Sorumluluk projeleri Gençlik ve Spor faaliyetlerine maddi ve manevi destek olması yüzlerce üniversite öğrencisine karşılıksız eğitim bursları vermesi takdire şayan çalışmalardır" dedi.

NEZAKET EMİNE ATASOY KİMDİR

Nezaket Emine Atasoy aslen Kastamonulu olup İstanbul'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Atasoy, Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. Avusturya'da dış ticaret ve uluslararası ticaret eğitimi aldı. Atasoylar Prestij A.Ş. Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Nezaket Emine Atasoy Türkiye'nin her yerinde, Avrupa, Asya, Afrika Ortadoğu'da örgütlü olan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı . Aynı zamanda Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanıdır Nezaket Emine Atasoy, Ortadoğu Devletleri Barış Zirvesi Eş Başkanlığı görevini de sürdürüyor Nezaket Emine Atasoy 29 Kasım 2014 Ankara Hilton Hotel'de Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Konfederasyonlar Topluluğu Arap Devletler Ligi Türkiye temsilciliği ve Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği ve Türk Hükümeti işbirliğiyle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın himayelerinde yapılan Ortadoğu Devletleri Barış zirvesine başkanlık etti.

Nezaket Emine Atasoy 21 Martta Ankara da Ürdün Haşimi Krallığı ve Ürdün Haşimi Kralı ve Ekselansları Kral Abdullah Filistin Devlet Başkanlığı ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın himayelerinde Arap Devletler Ligi Ürdün Haşimi Krallığı Ankara Büyükelçiliği Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Konfederasyonlar Topluluğu ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti işbirliğiyle 21 Mart 2015 Ankara Sheraton Hotelde yapılan Arap ve Müslüman Devletlerin İslam Dünyasının en büyük toplantılarından birisi olan Barış kenti Kudüs zirvesine Başkanlık etti.

Nezaket Emine Atasoy Türkiye Sanayici iş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı sıfatıyla Türkiye ile Afrika Devletleri, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Arap Devletleri, Ortadoğu Devletleri, Balkan Devletleri arasında uluslararası büyük ticaret antlaşmaları yapılmasına katkı sağladı Nezaket Emine Atasoy çok sayıda Devletten ve Devlet Başkanlarından Türkiye ve Dünyadan çok sayıda kurumlar ve kuruluşlar tarafından ödüllere layık görüldü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filistin Ak Parti Ürdün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title