Haberler

Türkiye, Gaziantep ve Yavuzeli Demokrasi Nöbetini Sürdürüyor

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimine karşı ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde de demokrasi nöbeti devam ediyor.

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimine karşı ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde de demokrasi nöbeti devam ediyor.

Halka önderlik eden İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı ile ilçe ve köylerden büyük katılım ile darbe girişimine karşı toplanan yüzlerce kişi toplanarak demokrasi yürüyüş düzenlenmişti. Darbe girişiminin 6. gününde de meydanlar ülke genelinde olduğu gibi boş bırakılmadı. İlçe Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz'da Yavuzeli Kaymakamlığı resmi sitesinde yayınladığı mesaj ile halkın dik duruşunu ilk günkü gibi sürdürdüğü için kutlama ve şehitleri anma mesajı yayınladı. Kaymakam Yavuz mesajında, "Darbe girişimine karşı dik durarak, sağduyulu davranıp demokrasimizin bekçisi olan tüm ilçe halkımızı ve milletimizi kutluyor, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden bütün vatan evlatlarımıza Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Sakaroğlu Selim Yavuz Gaziantep Yavuzeli Yerel Haberler

title