Haberler

Türkiye Futbol Direktörü Terim: "Savcımıza Çok Üzüldüm"

Lüksemburg / DHA Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg'u 2-1 yendikleri özel maçın ardından yaptığı açıklamada, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın vefatı nedeniyle çok üzgün olduklarını ve futbol hakkında konuşmak istemediğini söyledi.

Lüksemburg / DHA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg'u 2-1 yendikleri özel maçın ardından yaptığı açıklamada, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın vefatı nedeniyle çok üzgün olduklarını ve futbol hakkında konuşmak istemediğini söyledi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Terim, şunları söyledi;

"Gündemimiz futbol mu olmalı emin değilim. Savcımıza çok üzüldüm. Oyuncularım da öyle. Şu an önceliğimiz maçı değerlendirmek olmamalı. Ülkenin huzurlu olmasını diliyorum" dedi.

A Milli Takıma galibiyeti getiren golü kaydeden Hakan Çalhanoğlu ise, "Bizim için çok zor bir maçtı. Bu sahada oynamaya alışık değiliz. Bence performansımız iyiydi. Tek kale oynadık. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Fatih Terim Lüksemburg Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title