Haberler

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim: İngiltere'ye Karşı Şanssızlığımızı Kırdık

türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ay-yıldızlı takımın 2-1 mağlup olduğu İngiltere maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ay-yıldızlı takımın 2-1 mağlup olduğu İngiltere maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Terim, son yılların en iyi takımlarından birine karşı muhteşem bir mücadele verdiklerini belirterek, "Çok uzun zamandır sevindiriyoruz, oyunla da sonuçla da. Bugün oyunla sevindirdiğime inanıyorum. Biz şanssızlığımızı kırdık diye düşünüyoruz. Birini kırdık, ikincisini kıramadık" dedi.

İngiltere'ye karşı etkili oyunun kendileri için önemli olduğunu dile getiren Terim, "İngiltere ciddi bir takım, son yılların en iyi takımlarından birisi. Kazanabilir miydik, evet. Ben maçı seyreden tüm ülkemizin insanlarının 'İşte budur. Bizim çocuklarımız her şeyi yaptı ama olmadı. Helal olsun onlara' dediklerinden eminim" şeklinde konuştu.

"SONUÇ İYİ OLMASA DA BAZI MAÇLARIN GETİRİSİ VARDIR"

Terim, İngiltere ile deplasmanda oynamanın kolay olmadığına değinerek, "Bunlar bizi ileriye taşıyacak. Kaybetmekten hoşlanmıyoruz. Bu zaten fikstürümüzden belli. İstatistiklerde bazen böyle kayıplar oluyor. İnşallah o da burada kalır. İyi bir takımla oynadık, muhteşem bir mücadele verdik. Sonuç iyi olmasa da bazı maçların getirisi vardır. Çok uzun zamandır sevindiriyoruz oyunla da, sonuçla da. Bugün oyunla sevindirdiğimize inanıyorum" diye konuştu.

"TOPUN İÇİNE ÇİP Mİ KONUR VEYA KALELERİN İÇİNE ELEKTRONİK MÜDAHALELER Mİ OLUR BİLMİYORUM AMA İŞİN DOĞALLIĞININ BOZULMASINI İSTEMİYORUZ"

Fatih Terim, İngiltere'nin ilk golündeki ofsayt tartışmalarıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

"UEFA ya da FIFA bazı şeylere elektronik olarak müdahale etmeli. İkinci dakika İngiltere'de 1-0 geride başlayıp oyunu bu şekle getirmek her babayiğidin harcı değil. Tarihi de biliyoruz. Birçok konu var. Ben daha seyretmedim, herkes ilk gole ofsayt diyor. Cenk'in pozisyonunun penaltı olduğunu, ofsayt olmadığını söylüyorlar. Kornerin aut olduğunu söylüyorlar. İngiltere'nin penaltısının da penaltı olmadığını söylüyorlar. Kaybettikten sonra konuşan çok olur. Öyle bir hoca değilim. Herhalde Deniz hocanın olması olayı buraya çekti. Ben orada dördüncü hakeme ofsayt dedim, hayır dedi, o zaman al dedim. Artık biz de bir yerlerdeyiz. Topun içine çip mi konur veya kalelerin içine elektronik müdahaleler mi olur bilmiyorum ama işin doğallığının bozulmasını istemiyoruz. Bozmayalım da bize olan herkese oluyor. Bizim çocuklar koymuşlar hemen, itiraz etmedi bile. Güzel bir görüntü aslında, birbirimize yardım ediyoruz." - Manchester

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title