Haberler

Türkiye Finans'ta Alex De Souza'nın İmza Gününe Yoğun İlgi

Güncelleme:

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, "Faal Kart" reklam filminde rol alan futbol yıldızı Alex de Souza için imza günü düzenledi.

12 Haziran Perşembe günü saat 10:00-12:00 arasında gerçekleşen imza günü sebebiyle Türkiye Finans Kozyatağı Kurumsal Şubesi futbolseverlerin ve Alex hayranlarının akınına uğradı.

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, futbol yıldızı Arda Turan'dan sonra Brezilya'nın ünlü futbol yıldızı Alex de Souza ile Türkiye Finans'ın esnafa ve işletmelere yönelik sunduğu "Faal Kart" reklamında rol almak üzere anlaştı. Anlaşma kapsamında Türkiye Finans Kozyatağı Kurumsal Şubesi'nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluşan Alex, "Türkiye Finans'ın reklam filminde rol almak beni oldukça heyecanlandırıyor, yine bu vesileyle futbolseverlerle buluşmak benim için mutluluk ve gurur verici" şeklinde konuştu.

Çeşitli takımlardan birçok taraftarın akın ettiği imza gününde farklı formalarla katılan futbolseverlerin renkli görüntüleri dikkat çekti. İki saatlik imza maratonundan sonra Alex de Souza futbolseverlerin "tabii bir Alex değil" tezahüratlarıyla uğurlandı.

Etkinliği değerlendiren Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "İmza gününe gösterilen ilgi ve burada ortaya çıkan renkli görüntüler, markamız ve "Faal Kart" tanıtımımız adına ne kadar doğru bir isimle işbirliğine gittiğimizi tekrar kanıtlıyor. Alex de Souza kuşkusuz futbol tarihinin en değerli futbolcularından biridir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Finans Alex De Souza Arda Turan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title