Haberler

Türkiye Finans, Arda Turan'ı 'Akıllı Hesap'a Transfer Etti

Güncelleme:

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans'ın yeni reklam filmi için başarılı futbolcu Arda Turan ikinci kez kamera karşısında...

Futboldaki başarısının yanı sıra oyunculuğuyla da beğeni toplayan Arda Turan, reklam filminde Türkiye Finans'ın 'Akıllı Hesap' ürününü tanıtıyor.

Türk milli takımının ve İspanyol futbol takımı Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, ikinci kez Türkiye Finans reklamlarında yer almaya başladı. Futbol hayatındaki başarılı performansını ekranlara da taşıyarak dikkat çeken reklam kampanyalarına imza atan Arda Turan, Türkiye Finans'ın 'Akıllı Hesap' ürünüyle karşımızda. Turan, Türkiye Finans'ın yeni reklam filminde kar paylaşımlı mevduat hesabını tanıtırken profesyonel futbol yaşamının zorluklarına da esprili bir dille dikkat çekiyor.

Manual Effect reklam ajansının imzasını taşıyan ve yönetmenliğini Kağan Erturan'ın yaptığı reklam filmi Türkiye Finans şubesinde geçiyor. 30'larında bir adam, bekleme alanında oturan Arda Turan'la sohbet etmeye başlar. Arda Turan'ın 'Akıllı Hesap' açtıracağını söylemesi üzerine adam, Arda'nın işini hafife alarak kolay para kazandığını ima eder. Bu sırada Turan'ın profesyonel hayatından görüntüler ekrana gelir fakat Arda'nın yerinde şubede sohbet ettiği adam vardır. Arda Turan'ın yerine geçen adam onun sıradan bir gününde yaptıklarını yapmaya çalışır ama çok zorlanır. Bu sırada görüntü tekrar Türkiye Finans şubesine geçer. Adam kan ter içinde kalarak Arda Turan'a hak verir. Bu sırada 10 numara yanar ve sıra Arda Turan'a gelir. Arda Turan: "Gel, sana da bir Akıllı Hesap açalım artık" diyerek adam ile birlikte bankoya doğru ilerler.

Çekim ve prodüksiyonlarını Pworks firmasının gerçekleştirdiği Arda Turan'lı Türkiye Finans reklamları ise yakın zamanda izleyicilerle buluşacak.

AKILLI HESAP'TA AVANTAJLI FIRSATLAR

TL ve YP hesaplarda avantajlı kar paylaşım havuzu ve ücret avantajları sunan Akıllı Hesap ürününü BES ürünü ile birleştirerek sektörde bir ilki gerçekleştiren Türkiye Finans, müşterilerine Akıllı Hesap avantajlarının yanı sıra BES minimum katkı payının %20'si kadar cari hesaplarına ödeme yapacak. Kampanya kapsamında TL ve YP "Akıllı Hesap" açan ve Bireysel Emeklilik sözleşmesi başlatan müşterilerimize sahip olunan plana ait minimum katkı payı ödemesinin %20'si müşteri cari hesabına aktarılacak. Ayrıca şube veya internet bankacılığından ayda 3 EFT ve 3 havale işlemi ücretsiz gerçekleştirilebilecek. Hesap İşletim Ücreti de alınmayacak. Üstelik Akıllı Hesap'ta vadesinden önce para çekilmesi halinde, hesapta kalan tutar için vade bozulmaz ve bu tutar için vade sonunda kar payı almak mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atletico Madrid Türkiye Finans Arda Turan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title