Haberler

Türkiye Finans'a Malezya'dan Sukuk Ödülü

Güncelleme:

Banka, 3 milyar Malezya Ringiti tutarındaki sukuk ihraç programı ile RAM Ratings tarafından düzenlenen 'RAM Ligi Ödülleri' nde 'Market Pioneer Award' ödülünü aldı.

Türkiye'nin öncü ve yenilikçi katılım bankası Türkiye Finans başarısını yeni bir ödülle daha tescilledi.

Katılım bankacılığının öncüsü Türkiye Finans, 3 milyar Malezya Ringiti tutarındaki sukuk ihraç programı ile RAM Ratings tarafından düzenlenen RAM League Awards kapsamında 'Market Pioneer Award' ödülüne layık görüldü.

RAM Ratings'in 25., RAM League Awards'un 12. yılında organizasyon, Malezya tahvil piyasasında ciddi başarılara imza atan piyasanın önde gelen kuruluşlarını ödüllendiriyor. Bu doğrultuda Türkiye'nin en yüksek tutarlı sukuk ihraç işlemini gerçekleştiren kurumu olan Türkiye Finans iştiraki TF Varlık Kiralama A.Ş 'nin 3 milyar Malezya Ringiti (MYR) tutarında sukuk ihraç programı ile "RAM League Awards" kapsamında 'Market Pioneer Award' ödülüne hak kazandı.

Ram Ratings 2003 yılından bu yana Malezya sermaye piyasalarında faaliyet gösteren ve sektöre önemli katkılarda bulunan banka ve sigorta şirketleri gibi finans kuruluşlarını RAM League Awards (RAM Ligi Ödülleri) ile ödüllendiriyor. The RAM League Awards (RAM Ligi Ödülleri) birçok saygın kuruluş tarafından Malezya sermaye piyasalarındaki başarılarının tanınması olarak değerlendiriliyor.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, alınan bu ödülün önemine ilişkin şunları söyledi: "Malezya piyasalarında gerçekleştirdiğimiz sukuk ihraç işlemleri sebebiyle Ram Ratings'den aldığımız bu ödül Türkiye Finans'ın uluslararası boyutta itibarını gösteriyor. Güçlü sermaye yapımızın yanı sıra yaptığımız bu ihraçlardan elde ettiğimiz kaynaklar ile başta dış ticaretin finansmanı olmak üzere proje kredilerimizi ve leasing işlemlerimizi destekliyoruz. Malezya sukuğun merkezi ve en büyük pazarı konumunda. Banka olarak biz de sukuk ihracında sektörün öncüsüyüz. Geçen yıl ayrıca 800 milyon Malezya Ringiti (MYR) tutarında 5 yıl vadeli sukuk ihracı yapan ilk Türk kurum olma özelliğinin yanı sıra bugüne kadar bu pazarda bir yabancı kurum tarafından ihraç edilmiş en yüksek tutarlı MYR sukuk ihraç işlemini gerçekleştirdik. Böylece geçen yıldan beri bu pazarda yaptığımız ihraçlar ile hem kaynaklarımızı çeşitlendirdik hem de diğer katılımbankalarına örnek olduk. Başarılarımızın takdir edilmesi de önümüzdeki dönemde pazarda atacağımız yeni adımlar ve ilkler konusunda bizi yüreklendiriyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Finans Malezya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title