Haberler

Türkiye Finallerine Kalan Takımlar Belli Oldu

Yalova’nın ev sahipliğini yaptığı Küçükler Kız-Erkek Hentbol Yarı Final Müsabakaları sona ererken, erkeklerde İstanbul Anafen Koleji ve Zonguldak Ted Koleji, kızlarda ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde etti.

Yalova'nın ev sahipliğini yaptığı Küçükler Kız-Erkek Hentbol Yarı Final Müsabakaları sona ererken, erkeklerde İstanbul Anafen Koleji ve Zonguldak Ted Koleji, kızlarda ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde etti.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda erkekler kategorisinde Bursa Mudanya Emniyet Spor Kulübü, İstanbul Anafen Spor Kulübü, Zonguldak TED Koleji Spor Kulübü ve Uşak Gençlik Spor Kulübü takımları, kızlar kategorisinde ise İzmir Bornova Belediyesi Spor Kulübü, Denizli Emniyet Gücü Spor Kulübü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Ankara Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü mücadele etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı'nın 2013 - 2014 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler Kız-Erkek Yarı Final Müsabakaları 30 Mayıs - 01 Haziran 2014 tarihleri arasında Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda yapıldı. Aydın, Karabük ve Kahramanmaraş'ın dışında Yalova'nın da ev sahipliği yaptığı yarı final müsabakaları nefesleri kesti. Finale çıkma mücadelesi veren takımlar arasından erkekler kategorisinde İstanbul Anafen Koleji birinci, Zonguldak Ted Koleji ikinci olarak adını Türkiye Şampiyonası Finallerine yazdırdı. Kızlarda ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birincilik kürsüsüne çıkarak final biletini kaptı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zonguldak istanbul türkiye Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title