Haberler

Türkiye Ferdi Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası

Yıldız Bayan Boks Milli Takım Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar: "Türkiye Şampiyonasında, Yıldız Bayanlar kategorisinde şampiyon olan ve kendini gösteren arkadaşlar arasında milli takım kadrosunu oluşturacağız"

Yıldız Bayan Boks Milli Takım Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar,  "Türkiye Şampiyonasında, Yıldız Bayanlar kategorisinde şampiyon olan ve kendini gösteren arkadaşlar arasında milli takım kadrosunu oluşturacağız" dedi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da bugün başlayacak Türkiye Ferdi Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'nın 23 Ocak Perşembe günü sona ereceğini söyledi.

Şampiyonanın milli takım kadrolarının belirlenmesinde önemli olduğunu belirten Çınar, "Bu şampiyona Türkiye'deki tüm kulüpler ve sporcular için önemli. Burada şampiyon olan veya üst düzey başarı gösteren sporcular milli takıma seçilecek. Bu yıl Gençlik Olimpiyatları ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası var. Büyükler için ise hem Avrupa hem de dünya şampiyonası var. İşte bu nedenle Türkiye Şampiyonası önemli. Bu şampiyona kadroların temellerini oluşturacak" diye konuştu.

ÇInar, Türkiye Şampiyonası'nın uzun zaman sonra ilk kez İstanbul'da yapıldığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bunda Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç etkili oldu. Başkanımız Gözgeç, boksta ülkemizi yukarılara taşımak için elinden geldiğince mücadele ediyor. Türkiye Şampiyonasını da kendisi çok önemsiyor. Biz de şampiyonaya büyük önem veriyoruz. Üzerimize düşeni yapacağız. Şampiyonanın ardından belirleyeceğim takımla kampa gireceğiz. Türkiye Şampiyonasında, Yıldız Bayanlar kategorisinde şampiyon olan ve kendini gösteren arkadaşlar arasında milli takım kadrosunu oluşturacağız. İlerleyen aylarda da uluslararası şampiyonalar için kadrodaki arkadaşları milli takım kampına alacağız."

Çınar, şampiyonanın bu akşam yapılacak teknik toplantıyla başlayacağını kaydetti. - Çankırı

Kaynak: AA / Spor

Yıldız Genç İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title