Haberler

Türkiye Enduro Şampiyonası

Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı'na Türkiye ve Yunanistan'dan 200'e yakın motosikletçi katılıyor Yarışın magazin startı, dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon birlikte verdi.

Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı, Bodrum'da başladı.

Geçen günlerde hayatını kaybeden motor yarışçısı Burak Özel anısına düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı'nın magazin startı, Belediye Meydanı'nda dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Bodrum Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı, Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda sıralama turu yarış alanı ekstrem test parkuruyla devam etti.?

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de yapılan motor yarışlarının her geçen gün daha da geliştiğini söyledi. Türkiye'de motor sporunun 10 yıl öncesine göre çok daha iyi yerlerde olduğunu belirten Sofuoğlu, her ile yapılan yarış parkurlarıyla motor sporunun gelecekte daha iyi konuma geleceğini kaydetti.

Türkiye'nin çeşitli illeri ile Yunanistan'dan 200'e yakın sporcunun katıldığı yarışın Bodrum ayağı, yarın sona erecek. - Muğla

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Kocadon Kenan Sofuoğlu Türkiye Bodrum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title