Haberler

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan Başkan Hasan Can'a "İYİLİK Ödülü"

Güncelleme:

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, anlamlı bir takdim için Diyanet Vakfı Ümraniye Şube Başkanı ve Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk ile yönetimini makamında ağırladı.

Türkiye Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik Ödülleri Kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından Diyanet Vakfı'na maddi ve manevi desteklerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a Teşekkür Berat'ı takdim edildi…

Türkiye Diyanet Vakfının kuruluşunun 40. yıldönümünde ilk kez düzenlediği "Uluslararası İyilik Ödülleri" kapsamında Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Teşekkür Berat'ına layık görüldü.

7 kıtada faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı'nın kuruluşunun 40.yılı münasebetiyle, bu yıl ilki gerçekleştirilen, Türkiye Diyanet Vakfı "Uluslararası İyilik Ödülleri" çerçevesinde ödüle layık görülenler Türkiye genelinde 500 iyilik hikâyesi arasından seçildi. Mersin'de hunharca katledilen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın da ödüllendirildiği organizasyon çerçevesinde, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a Diyanet Vakfı'nca 'İyiliğe' katkılarından dolayı, bir tablo ve Teşekkür Berat'ı, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından takdim edildi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bu çok anlamlı ödül dolayısıyla duyduğu memnuniyetini dile getirerek "Dünyanın dört bir yanında iyiliğin yaygınlaşması amacıyla fedakarane çalışmalar gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfımızın bu değerli çabalarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmiş olmaktan dolayı son derece bahtiyarız. Allah ömür ve imkan verdiği sürece bu mefkure için gayret etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Türkiye Diyanet Vakfı'na ve kıymetli yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum."dedi

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a ulaştırılan teşekkür belgesinde şu sözler yer alıyor: Türkiye Diyanet Vakfı'nın hizmet ve faaliyetlerinin geliştirilmesi, etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için bugüne kadar vermiş olduğunuz maddi ve manevi katkılardan dolayı zat-ı alilerinize teşekkür eder, milletimizin merhamet elini mazlum ve mağdur kardeşlerimize ulaştıran bu iyilik hareketinin daha da güçlenmesi için desteklerinizin devamını diler, bundan sonra da yapacağınız iyilik ve hayırların Yüce Rabbimiz nezdinde ahiret sermayesi kılınması niyazıyla selam ve muhabbetlerimi sunarım."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Hasan Can Ümraniye Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

asalet sartMobil-ANDROID:

siz diyanetin degil hasan in vakfisiniz yaziklar olsun kime ne ödülü veriyosunuz yobazin biri oo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title