Haberler

Türkiye Diyanet Vakfı İftar Sofrası"

Eskişehir'de, Türkiye Diyanet Vakfı İftar Sofrası adlı program düzenlendi.

Eskişehir'de, Türkiye Diyanet Vakfı İftar Sofrası adlı program düzenlendi.

Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, "Bugünün dünyasında özellikle islamiyeti terörle bir tutmaya çalışan böyle bir algı oluşturmaya çalışanlara karşıda bizim yapmamız gereken çalışmalar var. Anadolu'da yaşanan islamı, İslamın ahlaki boyutunu bizim ecdadımızdan aslını esasını  bu güzide teşkilatımız eliyle anlatmak önem atfediyor" dedi.

Ramazan ayının herkes için bugünü ve yarını muhasebe etmesi için bir vesile olması gerektiğini  belirten Tuna, şöyle devam etti;

"Şunu görmek lazım bugünün dünyasında geçmişteki gibi değil gelecek nesiller için yapacağımız çok iş var. Birlik beraberliğimiz için bu güzel ülkemizde yarınlara birlikte el ele gidebilmek için çok iş var ve din adamlarımıza burada çok büyük görevler düşüyor. Belki en çok sorumluluğu olan bizler yöneticileriz ama bence din adamlarımız bizden daha çok sorumluluk sahibiler. Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar ulaşabilen yüz bini aşkın personeli ile Diyanet İşleri Başkanlığı gibi devasa bir kurumumuz var."

İftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Güngör Azim Tuna Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title