Haberler

    Türkiye'den 34 Firma Katıldı

    Fuara çeşitli ülkelerden bin 542 firma katılırken, 44 bin 300 kişi ziyaret etti.

    Fuara çeşitli ülkelerden bin 542 firma katılırken, 44 bin 300 kişi ziyaret etti. Fuara katılan 34 Türk firmasından biri olan Duran Doğan şirketi satış temsilcisi Koray Aydın, daha önce tek olarak katıldıkları fuarda bu yıl LGR firma ortaklığında yer aldıklarını söyledi.

    AVRUPA'DA İLK SEKİZDEYİZ

    Paketleme sektöründe lider olduklarını belirten Korozo firması satış temsilcisi Selin Bahar ise Avrupa'da da ilk sekiz firma arasında yer aldıklarını söyledi. Dördüncü kez fuara katıldıklarını belirten Bahar, yeni ürünlerini sergilediklerini açıkladı.

    OTO PARÇALARI AMBALAJINDA ÖNDEYİZ

    Benoplast firması satış temsilcisi Oktay Bostan da 2005 yılında kurulan firmalarında 350 kişinin çalıştığını, ana fabrikalarının Yalova'da bulunduğunu söyledi. Otomobil sektörü için kasa ambalajı üzerinde söz sahibi olduklarını ve yoğun ilgi gördüklerini belirten Bostan, sektörde 4 firma ile rekabet halinde olduklarını söyledi.

    FUARA KATILAN TÜRK FİRMAMALARI

    Armasan, Armell, Bak Ambalaj, Bareks, Benoplast, Elif, Etapak, Etisan, Euroasia, Fitpak, Görsel Sanatlar, Hexepan, İnternotional Dunnage, ispak, Kırktaş, Korozo Amblaj, Lifex, Mentpack, Mescord, Mopak, Özerden Plastik, Opal, Ozortaş Ambalaş, Pakekş, Petsan Plastik, Plasko Plastik, Propak, Sade Ofset, Sembol, Sinangin, Sumer Plastik, Uğur ve Yılmaz Redüktör.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Koray Aydın Korozo Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title