Haberler

Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

Ardahan'da AK Parti ve bazı STK temsilcileri, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı.

Ardahan'da AK Parti ve bazı STK temsilcileri, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı.

Ardahan Merkez Cami önünde Cuma namazı sonrası bir araya gelen grup adına konuşan AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Görmüş, terörün her kesim tarafından lanetlendiğini belirterek, Türkiye'de terör ile hiçbir kimsenin amacına ulaşamayacağını söyledi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetli kınadıklarını, kınamaya devam edeceklerini ifade eden Görmüş, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır." dedi.

Görmüş, terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeğinin hiçbir zaman değişmeyeceğini kaydetti.

Terör saldırılarında milletçe hep birlikte zaferle çıkılacağına inancının tam olduğunu, millet olarak buna inandıklarını vurgulayan Başkan Görmüş, "Lanet olsun PKK'ya, FETÖ'ye, DAİŞ'e, PYD'ye, tüm terör örgütlerine. Lanet olsun teröristlere, teröre taşeronluk yapanlara. Lanet olsun teröre 'terör', teröriste 'terörist' diyemeyen gözü dönmüşler. Biz buradayız hep birlikte Türkiyeyiz." şeklinde konuştu.

Basın açıklaması sırasında Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ardahan Merkez AK Parti Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title