Haberler

Türkiye'deki Hedef Kitleye Emlak Satışı

Güncelleme:

DMY Production Her Hafta yayınlanan Avrupa Kanallarındaki Emlak Programlarında Thermal Otel Yöneticilerini ağırlamaya devam ediyor

50 Avrupa Ülkesi ve Tüm Türkiye'deki Hedef Kitleye Emlak Satışı…

Yatırım yaparken doğru adımları sunmayı hedefleyen DMY Production Avrupa yayınlarındaki emlak programları ile her gün gelişen teknolojiyi tecrübeleri ile birlikte kullanarak, konut alırken sizlere en doğru hizmeti sunmaya devam ediyor.

Anahtar teslim veya projeden satın alma seçeneklerine göre değişik ödeme opsiyonları ile beğendiğiniz daireye bütçenize uygun koşullardaki ödeme planlarıyla çok kolay sahip olabilirsiniz.

Vatan Şaşmaz ve Duygu Meltem Yalçınkaya birlikte sundukları, 4 ayrı kanalda, Cumartesi ve Pazar günleri 16:00-18:00 saatleri arasında ATV Avrupa da "Emlak Turu" ve yine Cumartesi ve Pazar günleri 14:50-15:50 saatleri arasında STV Avrupa da "Duygu ile Emlak Fırsatları", ve Kanal 7 Avrupa da Cumartesi günleri 12:00- 13:30 saatleri arasında yayınlanan "Duygu ile Yaşam Fırsatları" konulu, canlı yayın emlak programlarında İstanbul ve Türkiye'deki prestijli ve kaliteli projeleri konuklarını ağırlıyorlar.

Her hafta yeni konuklarıyla gündemde olan Duygu Meltem Yalçınkaya' nın hazırlayıp sunduğu emlak programlarının geçtiğimiz haftaki konukları;

Atv Avrupa, "Emlak Turu" programına Cumartesi günü İstanbul Ispartakule İcra Kurulu Üyesi Adnan Akyüz, Dmy Bodrum Evleri Bodrum Projeler Koordinatörü Sakine Altay, Aris Park Residence Satış Ve Pazarlama Müdürü İlker Tombaş, Adalin Evleri Yön. Kur. Üyesi A.Sarp Özbilen , Mnt Anatolia Kızılcahamam Yön Kur. Bşk Sn Teoman Akyar konuk olurken, Pazar günkü yayın da da Gündüzler Yapı Panaromia Genel Koordinatörü Celal Can, Btc İnşaat Lemurıa Satış Müdürü Bahadır Taşkın konuk oldular.

Stv Avrupa, "Duygu İle Emlak Fırsatları"nda Cumartesi günü Mnt Anatolia Kızılcahamam Yön Kur. Bşk Teoman Akyar, Kuran Grup Armodies Termal Yön Kur. Bşk Fatih Kuran konuk oldular. Programın Pazar günü yayınlanan bölümünde ise yine Mnt Anatolia Kızılcahamam Yön Kur. Bşk Teoman Akyar, Kuran Grup Armodies Termal Yön Kur. Bşk Fatih Kuran yer aldılar.

Kanal7 Avrupa, "Duygu İle Yaşam Fırsatları" programının Cumartesi günü konukları Mnt Anatolia Kızılcahamam Yön Kur. Bşk Teoman Akyar, Kuran Grup Armodies Termal Yön Kur. Bşk Fatih Kuran konuk oldular.

Kanal7 Avrupa, "Konut Fırsatları" programının Pazar günkü konukları da, Mnt Anatolia Kızılcahamam Yön Kur. Bşk Teoman Akyar, Kuran Grup Armodies Termal Yön Kur. Bşk Fatih Kuran oldu.

Profesyonel Kadro ve Profesyonel yaklaşımları İle DMY Prodüksiyon, Emlak Konusunda Çözüm Ortağınız Olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Kızılcahamam Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title