Haberler

Türkiye'deki Gazzeli Yaralılar

Genç Memur Sen heyeti, tedavi edilmek için Türkiye’ye getirilen Gazzeli çocukları hastanede ziyaret etti.

Genç Memur-Sen heyeti, İsrail'in saldırılarında yaralanıp, tedavi edilmek üzere Türkiye'ye getirilen Gazzeli çocukları hastanede ziyaret etti.

Genç Memur-Sen'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İsrail'in saldırılarında ağır yaralanan Gazzeli çocuklar, Ankara Yeni Mahalle Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Genç Memur-Sen heyeti, yaralı çocukları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hediyeler verdi.

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, ziyarette, Filistinli çocukların acılarını paylaştıklarını belirterek, "Sizler büyüyüp Filistin'deki kardeşlerinize hizmet edeceksiniz. Biz Türkiye'deki kardeşleriniz olarak her zaman yanınızdayız. Bilmenizi isteriz ki yaranız bizim yaramız, hastanız bizim hastamızdır. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Bu arada, 12 yaşındaki Madleen, her zaman yanında bulundurduğu, hatıra defterine Genç Memur-Sen üyelerinin mesaj yazmasını istedi.

Ziyarette, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Safiye Özdemir, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve bazı üyeler yer aldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye İsrail Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title