Haberler

    Türkiye'de Tv İzlemiyorum

    Etkinliğe Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu da katıldı.

    Etkinliğe Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu da katıldı. Söyleşide Kavranoğlu'nun bir anısına da değinen Sancar şöyle konuştu: "'Nobel aldı' denince Sayın Kavranoğlu 'Bu sağcı mıdır, solcu mudur' diye sormuş. Bu, Türkiye'nin gerçeğidir. Google'dan baktıktan sonra seviniyor. Aziz Sancar milletine, vatanına bağlı, Atatürkçü... Ben Türkiye'ye geldim geleli hiç televizyon açmadım, gazete okumadım. Çünkü hep kavga var. Eğer Türkiye bilimde öne geçecekse bu sosyal sorunları da çözmemiz lazım. O zaman bilim adamlarımız sosyal sorunlara kafa yorup üzülmez. Doğru dürüst bilim yapar."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Türkiye Politika Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Adınızı Yazın:

    Sevgili Hocam. Bu sosyoljik sorunun temeli beslenme düzeni ve sublimine görsel , işitsel frekanslardır. Siz bu frekanslardan uzaklaşıp bilimsel beslendiğiniz için bu denli verimli oldunuz. Toplumumuz sadece 1 hafta düzgün beslenip 1 hafta Tv den uzaklaşabilse ülkemde çok şey değişir.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title