Haberler

Türkiye'de Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı

Çiftlikköy ilçesinde "Türkiye'de Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı çerçevesinde gerekli kriterleri sağlayan ilk belediye olan Çiftlikköy Belediyesi'ne 800 bisiklet törenle teslim edildi.

Çiftlikköy ilçesinde " Türkiye'de Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı çerçevesinde gerekli kriterleri sağlayan ilk belediye olan Çiftlikköy Belediyesi'ne 800 bisiklet törenle teslim edildi.

Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan, Çiftlikköy Engelsiz Kafe önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, şimdiye kadar Yalova'da bakanlık desteği kapsamında bin 24 bisiklet dağıtıldığını söyledi.

Dedecan, "Çiftlikköy Belediyesi, bisiklet kullanımı ve yürüyüş açısından uygun sahil bandını oluşturmuş ve Yalova'da güzel bir örnekle ilk bisiklet teslim törenine hak kazanan belediye olmuştur." diye konuştu.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise, Çiftlikköy Belediyesi olarak, yapmış oldukları 2 kilometrelik sahil düzenleme projesi kapsamında bisiklet yolunu faaliyete aldıklarını belirtti.

Bisiklet yollarını bu proje ile daha aktif değerlendireceklerini vurgulayan Silpagar, "Bu anlamda tüm Çiftlikköylüler'i bu projeye ve bisikletlere sahip çıkmaya davet ediyoruz." dedi.

Dedecan ile Silpagar tarafından protokolün imzalanmasının ardından törene katılanlar, bisikletlere binerek Çiftlikköy sahilinde tur attı.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Murat Silpagar Çiftlikköy Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title