Haberler

Türkiye'de İhlas Ev Aletleri Tarafından Üretilen Temizlik ve Sağlık Robotlarına Alman Tasarım...

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Roboclean ve AuraCleanmaxTemizlik ve Sağlık Robotları, dünyanın önemli tasarım uzmanlık kuruluşlarından German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüllendirildi.

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Roboclean ve AuraCleanmaxTemizlik ve Sağlık Robotları, dünyanın önemli tasarım uzmanlık kuruluşlarından German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüllendirildi.

Tasarımın tüm yönleriyle, iş dünyasını desteklemeyi ve tasarım uzmanlığı konusunda geleceğin trendlerini belirlemeyi hedefleyen German Design Council (Alman Tasarım Konseyi), iç-dış mimari ve ürün tasarımı konusunda başarılı projeler ve ürünleri,"ICONIC AWARDS: INTERIOR INNOVATION 2016" ile ödüllendirdi. Dünyanın her yerinden çok sayıda projenin katıldığı yarışmada, dokuz farklı kategoride belirlenen ödüller Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İhlas Ev Aletleri'nin üretmekte olduğu Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotları, Ev Aletleri kategorisinde "ICONIC AWARDS: INTERIOR INNOVATION 2016" ödülüne layık görüldü.

"ICONIC AWARDS: INTERIOR INNOVATION 2016" ödülünü alan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotları'nın ikinci kez uluslararası ödüle layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kamber, bu başarının, ürünlerin geliştirilmesi sırasında fonksiyonellik ve tasarım alanında gösterdikleri titiz yaklaşımın bir sonucu olduğunu belirtti.

Dr. Kamber aldıkları ödülle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: "Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotları, 2013 yılında yine tüm dünyadan katılımcıların değerlendirildiği 'RedDot Design' ödülünü almış, 4 binin üzerinde uluslararası markanın arasında sağlıklı ve ergonomik tasarımıyla ödüle layık görülmüştü. Bu iki ürünümüz şimdi de üretim teknolojileri ve tasarım konusunda çok titiz olan Almanya'da, önemli bir tasarım değerlendirme kuruluşu olan German Design Counciltarafından ödüle layık görüldü. 'ICONIC AWARDS: INTERIOR INNOVATION2016' ödülü için ürünün ya da projenin fonksiyonelliği, ergonomisi, genel konsepti, kullanışlılığı, üretim kalitesi, yenilikçiliği, uzun ömürlülüğü, pazarlama konsepti, ekolojik yaklaşımı, estetik yapısı ve sunduğu güvenlik gibi önemli kriterler açısından değerlendiriliyorsunuz. Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu." - KÖLN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İhlas Ev Aletleri Almanya Köln Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title