Haberler

Türkiye'de Gönüllüler 37 Bin Ton Çöp Topladı

Türkiye’de 10 Mayıs 2014 tarihinde Let’s Do It (Haydi Yapalım) adlı küresel halk hareketinin bir parçası olarak başlayan temizlik hareketi kapsamında 37 bin ton çöp toplandı.

Türkiye'de 10 Mayıs 2014 tarihinde Let's Do It (Haydi Yapalım) adlı küresel halk hareketinin bir parçası olarak başlayan temizlik hareketi kapsamında 37 bin ton çöp toplandı.

Let's Do It! Türkiye hareketi, kötü hava şartlarından bazı etkinlikler iptal olsa da Türkiye'nin 29 şehrinde 34 temizlik takımını bir araya getirmeyi başardı. Gönüllüler daha güzel bir ülkede yaşamak ve yaşatmak için hep beraber aynı saatlerde temizlik yaptı.

4552 GÖNÜLLÜ 37 BİN TON ATIK

4 bin 552 gönüllü; Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bartın, Batman (Hasankeyf, Şehir Merkez), Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Gaziantep, Giresun, Eskişehir, Hatay (Samandağ), Isparta, İstanbul (Avcılar, Çekmeköy, Heybeliada/Adalar), İzmir (Alaçatı/Çeşme, Ciğli), Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Muğla (Dalyan/Fethiye, Marmaris), Muş, Sakarya, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova olmak üzere 76 bölgede temizlik yaptı. .

Let's Do It! Türkiye yetkilileri, yaptığı basın açıklamasında; "Tüm gönüllülere, sponsorlara, destekleyenlere, takipçilere ve bu büyük temizlik hareketinin 2014 yılında başarıya ulaşmasında payı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu hareketin daha geniş kitlelere daha hızlı bir şekilde yayılacağına olan inancımızı büyük bir öz güvenle taşıyoruz" dediler - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

kara kara:

Bu gönüllüler bir kerede Karabük''ün 100. yıl mahallesine gelseler çok makbule geçer inanın. Valahi ara sokaklarda çöp bidonlarının etrafı pislikten geçilmiyor. Çöp toplayıcıları çöp tenelerinin içini boşaltıp yere dökülenlerin gramını bile almadan gidiyorlar. Açık havalarda ise mahallenin üstünü temizlik yapılmayan yollardan kalkan toz bulutu kaplıyor. İl sağlık müdürlüğü ekipleri bu konuda bira ilgili davransalar çok gü, zel olacak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title