Haberler

Türkiye'de En Az 1000 Adet Vampir Varmış!

Güncelleme:

Güney Afrikalı Prof. Richard Hift, Türkiye en az 1000 civarında vampir hastasının olduğunu söyledi.

Sarımsakları hazırlayın, ufoları yakın! Çünkü vampirlerden biri burnunuzun dibinde yaşıyor olabilir. Prof. Richard Hift, " Türkiye'deki vampir hastasının en az 1000 civarında olduğunu düşünüyoruz" dedi.

KORKU SALDI

Hift, Güney Afrika'daki KwalaZulu-Natal Üniversitesi'nin Klinik Tıp Fakültesi Dekanı olarak görev yapıyor. Profesör, halk arasında "vampir hastalığı" olarak da bilinen "porfiria" ile ilgili bilgi vermek için İzmir'e geldi ve ayağının tozuyla içimize korku salmayı başardı.

"TÜRKİYE'DE TAHMİN EDİLENDEN FAZLA VAMPİR VAR"

Kan ihtiyacını karşılamak için başkalarına saldırabilen hastalardaki bu durum, enzimlerdeki bozukluktan ileri geliyor. Prof. Hift de "Bu nedenle hastalar için vampir oldukları şeklinde mitolojik söylentiler üretilmiş olabilir" diyerek Türkiye'deki hasta sayısının tahmin edilenden de fazla yani en az 1000 civarında olduğunu belirtti.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güney Afrika Türkiye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (133)

ElifHümos AyyMobil-ANDROID:

Bi vampirimiz eksikti, kim chp 'li se VAMPIRDIR.

9
87
yanıtYanıtla
ustaustamobilWeb@haberler.com:

Hergün kanımızı emiyorlar zaten

67
4
yanıtYanıtla
rabiamobilWeb@haberler.com:

açık söz çok dogru söylemiş kuranda cin suresi geçtigi halde inanmıyorlar ama vanpirlere körü körüne inanıyorlar

6
33
yanıtYanıtla
doktr:

yalan türkiyede 5 milyon vampir var 70 milyonun kanını emiyorlar

31
3
yanıtYanıtla
işsiz vatandaş:

bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok yıllardır anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getiren binlerce vampir mecliste var.

31
1
yanıtYanıtla
kapali kaleMobil-ANDROID:

ne 1000 tanesi yıllardır kanimizi emen siyasetçileri dusunecek olursak bunlar yuzbinleri bulur.??????

26
4
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

Asıl vampirler PKK ve onun yandaşı olan kürtlerdir. Yıllardır kanla beslenen haysiyet yoksunları.

19
11
yanıtYanıtla
...:

bizim ülkenin yüzde ellisi vampir diğer yüzde elliyi kemiriyor. . .

29
0
yanıtYanıtla
efehan:

ülkede elektrik parası su parası vergisini ödemeyen anadolu insanının kanını emen vampirler varken başka vampir aramayın. . .

24
1
yanıtYanıtla
vanlı:

bizde vanpir çok . en baştada baştakiler vatandaşın kanını emdiler

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title