Haberler

Türkiye'de Çok İyi Hücum Oyuncuları Var"

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor'un ABD'li basketbolcusu James Richard Reynolds, Türkiye liginde çok iyi hücum oyuncularının olduğunu söyledi.

MUHAMMED BOZTEPE - Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Torku Konyaspor'un ABD'li basketbolcusu James Richard Reynolds, Türkiye liginde çok iyi hücum oyuncularının olduğunu söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi'ni AA muhabirine değerlendiren Reynolds, Türkiye'deki insanların samimi ve sıcak olduğunu, buraya geldiği için büyük heyecan duyduğunu belirtti.

Türkiye'nin Avrupa liglerinden kaliteli olduğunu belirten Reynolds, "Türkiye liginde çok iyi hücum oyuncuları var. Bu iyi oyuncuları durdurmak için sert savunma yapılıyor. Buraya gelmeden önce de ligi takip ediyordum. Tanıdığım isimlerle aynı ligde oynamak onur verici" dedi.

Reynolds, lige uyum sağlamak için savunma anlamında kendisinin de çok çalıştığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Savunma anlamında çalışıyorum ama takıma ofansif anlamda daha çok katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımızı ve sistemi tanımaya çalışıyorum. Gün geçtikçe daha iyi olmaya çalışacağım. Takıma en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Her zaman daha ileriyi hedefleyen biriyim. Umarım bu lig benim kariyerime ciddi anlamda katkı sağlar. Türkiye gibi kaliteli bir ligde mücadele edeceğim için son derece mutluyum."

"Fenerbahçe, Dörtlü Final'e aday"

Türkiye'ye daha önce THY Avrupa Ligi'nde Banvit ve Pınar Karşıyaka ile maç yapmak için geldiğini hatırlatan Reynolds, "Türkiye yabancı olduğum bir ülke değil. THY Avrupa Ligi'nde ayrıca Fenerbahçe'yi de takip ediyorum. Orası çok zor bir lig. Herkes herkesi yenebiliyor. Fenerbahçe çok iyi takım. THY Avrupa Ligi'nde geçen yıl Dörtlü Final oynamıştı, bu yıl da aynı başarıyı gösterecektir. Fenerbahçe, Dörtlü Final'e aday takımlardan bir tanesi" diye konuştu.

Reynolds, Torku Konyaspor taraftarlarının ateşli olduğunu ve destekleriyle sonuca olumlu etki ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'ye gelmeden önce Bremer ile görüşmüştüm. Takım hakkında çok iyi şeyler söyledi. Söylediklerinin buraya gelmemde büyük katkısı oldu. Ligdeki bütün takımlar birbirine yakın. Üstteki takımlarla sadece birkaç galibiyetlik fark var. Ortada kapatılmayacak bir fark yok. Taraftarlarımız emin olsunlar, ben her zaman en iyisini vermek için oynarım. Konya'da da bunun için oynayacağım. Taraftarımıza layık olmaya çalışacağım."

İki hafta önce Polonya'nın Stelmet Zielona Gora takımından transfer olan 31 yaşındaki Reynolds, THY Avrupa Ligi'nde 4,8 sayı ortalamasıyla oynamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor James Richard Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title